2777
2789
عنوان

زن زرنگ یاد بگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 1739 بازدید | 77 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در این داستان مبهماتی موجوده  تو اول داستان گفتید ادعایی روی مهر نداشتند ...معمولا موقع طلاق ا ...

عزیزم فک کنم سالی ۱ میلیون یا یه سکه بود براش مهم نبود که بخواهد براش دوندگی کنه،  فقط اینو میدونست که اگه پرونده باز باشه میتونه بعدا در صورت افزایش مال همسر سابق پول یکجا بگیره.

من شنیده بودم که خانواده شوهرش کلی درمودش حرف زدن فلانی محتاج یکم پول شده و ...

ولی اون خانم دانشجو دکتری بود و لیسانس و ارشد را حقوق خونده بود.

آگاهی خیلی مهمه.

زمانی میگن ادعا که شما ۱۰۰ تا لایحه و برو و بیا درمورد چیزی داشته باشید.

البته مجدد تاکید میکنم میتوانید بدون اینکه هیچ ادعایی روی مهریه داشته باشید بعدا طلب کنید.

در واحد ارشاد دادگستری کارهاش انجام میشه.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
شاید شما جزء اون ۱۰ درصدی

عزیزم من شاغل در جایی هستم که روزانه ۱۰۰ تا پرونده خانواده رد و بدل میشه.

و اکثرا خانمهای شاغل در ابعاد گوناگون.

پزشک داشتیم کل زندگیش به نام شوهرش بوده مهر خودش ۱۴ سکه 🤷‍♀️

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
اینایی ک با چنگ و دندون زندگی شونو حفظ میکنن با بی پولی و اخلاقای خاص شوهرشون میسازن تا بجه شون بچه ...

آدم یک بار به دنیا میاد قرار نیست به خاطر یه لقمه نون که شوهر میده هر ظلمی را تحمل کرد.

بچه هایی که بایکی از والدین ولی با آرامش زندگی می‌کنند خیلی بهتر از بچه هایی هستند  که تو خانواده های متشنج رشد میکنن 

من همه  زندگیم با شوهرم روراست بودم. به خاطر وام خونه زدم به نامش و الان درگیر دادگاهم که   ...

من به تعداد موهای سرم توی هر شعبه ای رفتم دیدم مرده حق و حقوق زنش را کامل پایمال کرده و دستش به جایی بند نیست.

عزیزم من شاغل در جایی هستم که روزانه ۱۰۰ تا پرونده خانواده رد و بدل میشه. و اکثرا خانمهای شاغل در ا ...

همسایمون لیسانس زبان انگلیسی داره ولی از بس شوهرش محدودش کرده و نذاشته تو جامعه باشه و به روز بشه،  بقیه فکر میکردن سیکل هم نداره.

اجازه یه پیاده روی نداره. دندونای جلوش خرابن ولی شوهرش هزینه نمیکنه درست کنه.  

من به تعداد موهای سرم توی هر شعبه ای رفتم دیدم مرده حق و حقوق زنش را کامل پایمال کرده و دستش به جایی ...

۷ ماه نفقه نداد ولی قاضی چون فهمید من شاغلم تبرئه اش کرد.

نا عادلانه تر از دادگاه جایی نیست.

همسایمون لیسانس زبان انگلیسی داره ولی از بس شوهرش محدودش کرده و نذاشته تو جامعه باشه و به روز بشه، & ...

بله عزیزم منم به نیت فرهنگ سازی بواسطه یک ارباب رجوع اومدم نی نی سایت 

صبح تا شب سر و کارم با زنها و مردهایی هست که روزی عاشقانه رفتند زیر یک سقف الان به خون هم تشنه اند.

ولی متاسفانه برخی دوستان نی نی سایت میگن نه اشتباهه 

هرچی میگم من اگه چیزی میگم از تجربه است ولی دوستان پذیرا نیستند.

۷ ماه نفقه نداد ولی قاضی چون فهمید من شاغلم تبرئه اش کرد. نا عادلانه تر از دادگاه جایی نیست.

نه واقعا همه یک شکل نیستند قضات عادل زیاد داریم.

بالاترین رای نظر خداوند انشالله نظرخدا برنگرده.

بله عزیزم منم به نیت فرهنگ سازی بواسطه یک ارباب رجوع اومدم نی نی سایت  صبح تا شب سر و کارم با ...

زنان بسیاری به حقوق خودشون آگاه نیستند و فکر میکنن همین که یه لقمه نان باشه و شوهر خیانت نکنه ته دنیاست.

دلخوش به جیلینگ جیلینگ النگوهای دستشون.

تو این سایت باشی  روزی چند تا تاپیک عکس طلاهام و... می‌بینی. 

نه واقعا همه یک شکل نیستند قضات عادل زیاد داریم. بالاترین رای نظر خداوند انشالله نظرخدا برنگرده.

دو ساله دادگاهم،  آنقدر کشیدم و دیدم که خدا میدونه .

پدرم گوشش را شستشو داده بود و برای ادای شهادت صدای قاضی را درست نشنید و جمله قسم را یه مقداری اشتباه گفت قاضی که همسن بچه های بابای من بود، آنچنان سر پدرم داد زد. گفتم کاش نیاز نبود پدرم به خاطر من بیاد اینجا.

زنان بسیاری به حقوق خودشون آگاه نیستند و فکر میکنن همین که یه لقمه نان باشه و شوهر خیانت نکنه ته دنی ...

بله دقیقا 

متاسفانه به حقوقشان هم آگاه باشند بسیاری از زنان این سرزمین خانواده ای ندارند که پشت و پناه دختر باشه اعتقاد عموم جامعه بر سازگاری بانوان هست.

من خودم یک روزی حرفی توی این سایت زدم محکوم شدم به ترویج طلاق متاسفانه نمیدونم چی بگم.

بله دقیقا  متاسفانه به حقوقشان هم آگاه باشند بسیاری از زنان این سرزمین خانواده ای ندارند که پش ...

توی تاپیکتون خوندم که حفظ خانواده و سازگاری با اخلاق شوهر زرنگیه،  نه گرفتن حق و حقوق. تو کامنتهای کاربران