2777
2789
عنوان

زن زرنگ یاد بگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 1739 بازدید | 77 پست
شما از کجا میدونی شاید شوهرش آدم مزخرفی بوده و اینم صبرش لبریز شده بوده

ربطی نداره وقتی ول کردی رفتی از اول مهریه رو تخواستی نباید وقتی بوی پول ب دماغت خورد بری بگیری چون دغل بازیه ن زرنگی 

شاید ب همسرش ارث نمیرسید ب جاش خود همسرش از طریق کار مثلا ب ی مال و منال میرسید باز باید میرفت اقدام میکرر؟؟ عجب

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسرشون خیانت کردن؟ اگر اره که نوووووش جان خانم.

بله با یه دختر سطح پایین و داغون 

ولی زن سابق خودش مدیرکل بودند زیبا خانم با تحصیلات عالیه و خانواده دار واقعا 

ولی خانواده شوهرش خیلی اذیتش کردند.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
اینایی ک با چنگ و دندون زندگی شونو حفظ میکنن با بی پولی و اخلاقای خاص شوهرشون میسازن تا بجه شون بچه ...

تواین جامعه نمیشه به راحتی مستقل شد وجداشد مخصوصا اگه خانوادت خوب نباشه

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
ربطی نداره وقتی ول کردی رفتی از اول مهریه رو تخواستی نباید وقتی بوی پول ب دماغت خورد بری بگیری چون د ...

آها 

از این زاویه بهش نگاه نکردم 

ممکنه

پول آدم رو طماع میکنه

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    
اینایی ک با چنگ و دندون زندگی شونو حفظ میکنن با بی پولی و اخلاقای خاص شوهرشون میسازن تا بجه شون بچه ...

عزیزم بعضی وقتها با بعضی مردها نمیشه 

اون بچه ممکنه بدترین سرنوشت داشته باشه برای همه یکسان نیست.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
چجوری جدا شدن ولی تکلیف مهریه مشخص نبوده و بعد ادعا کرده؟

فک کنم پرونده را مختومه اعلام نکرده بودند.

ربطی نداره وقتی ول کردی رفتی از اول مهریه رو تخواستی نباید وقتی بوی پول ب دماغت خورد بری بگیری چون د ...

مهریه حق زنه حالا هرجور میخوای حساب کن

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)