2777
2789
عنوان

زن زرنگ یاد بگیرید

1739 بازدید | 77 پست

در محل کارم خانمی ۳ سال پیش مراجعه کرد با در دست داشتن حق طلاق و حضانت فرزند شوهرش از همه جا محکوم بود.

خانم کارمند رسمی بود.

خاطرم نیست دقیق ولی یه پول خوبی توی گردش کارتش داشت.

ولی شوهرش و خانواده اش خیلی اذیتش کرده بودند، نسبتا در استان خودش سرشناس بود بواسطه شغلش.

ایشون راحت جدا شدند.

گفتند ادعایی روی مهریه ندارند.

من ایشون دورادور میشناسم و شوهر خواهرشون اقوام دور همسرم هستند.

خلاصه گذشت از همسرم فهمیدم که پدرشوهر سابق فلانی رفته همون دختری که باعث شد زندگی اینها بهم بریزه را با چه بریز و بپاشی عقد کردند.

بعد چند وقت بعد پدرشوهره فوت شد چهلمش هم دادند این خانم که مهریه را نبخشیده بود، وکیل خوب گرفت اومد حصر وراثت اولاد را پیش کشید و از سهم ارث همسرش طلب مهریه کرد و توانست ۱۱۰ سکه بگیره.

مستاجر بود رفت خونه خرید و یه ۲۰۷ 

من از زن های زیرک و قدرتمند خوشم میاد.

اگر همسر سابقش قبل پدر فوت می شد به ایشون مهر تعلق نمی گرفت.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب این میگن دغل باز ن قدرتمند

شما از کجا میدونی شاید شوهرش آدم مزخرفی بوده و اینم صبرش لبریز شده بوده

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    
ب این میگن دغل باز ن قدرتمند

حقش را کامل گرفته.

این قانون دنیاست.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
چه عجیب چون معمولا موقع طلاق تکلیف مهریه رو مشخص میکنند البته شاید پزونده در جریان بوده ولی حکم اجر ...

نه منم کسی رو میشناسم که طلاق گرفته اما مهرشو نبخشیده و هنوز بعد از چندین سال می‌تونه مطالبه کنه

یعنی زن سابقِ اون اقا مهریه رو  گرفت؟

بله عزیزم مهرش رو گذاشت اجرا