2777
2789
عنوان

دندون درد دارم شوهرم ازم... خواست بحثمون شد..

| مشاهده متن کامل بحث + 4027 بازدید | 101 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل نی‌نی‌سایت اصلا فکر نمیکردم هنچین ادمای نفهمی واقعی باشن!!!!  والا شوهر بنده خدا من شده میا ...

اوکی خوشبحالت

یه خونه روستایی با باغ تو یه روستای خوش آب و هوا میخوام آرزومه داشته باشم, خدایا برسون با جفت روحیم الهی آمین😃😍
😂😂😂 عزیزم بارداری خب باش همه خانم ها باردار میشن  تو بارداری جور دیگه میشه رابطه داشت بدو ...

چرا عادی نباشه 

همسرشون فکر کنن مجردن 

اکسیژن نیست که بگه خفه میشم از نداشتنش

خب چرا صبح؟

پسرم ۳سالشه خیلی شیطونه. تا ما نخوابیم اون نمیخوابه، فقط صبح میخوابه

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
جای طومار نوشتن واسه من زشتی کارت رو قبول کن وقتی کسی از چیزی ناراحته واقعا قشنگ نیست که بیایم از د ...

میکنم دلمم میخواد از نظر خودمم کار زشتی نکردم! چه فاز بالا منبری گرفتی! وقتی میگن همه مردا همینن همه میتونن بیان تجربشون رو بنویسن چون واثعا همه مردا همین نیستن!!! حالا شما یا هرکس دیگه ای تو زندگیت مشکل داری با دیدن اینکه یکی‌مشکل نداره ناراحت میشی باید رو شخصیت خودت کار کنی که مقایسه گر نباشی! وسلام!

میگفتی تو این شرایط من کاری ازم برنمیاد برو جاش بده تو پریز برق 

😂😂😂😂😂

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

منم دوروزه اسباب کشی کردیم خسته ام گیر داده بود منم خسته دیشب خوابیدم صبح بیدارم کرد کارشو کرد و رفت نه حرفی نه نگاه محبت آمیزی فقط خالی بشه و بره سرکار . البته اون وقت عادی شم بی احساسه الان هنو دستشو میگیره که چرا دیشب ندادی 

یه انسان میتونه خودشو تو هر شرایطی وفق بده  اون حیوانه که نمیتونه

عزیزم بحث من سر انسان و حیوان بودن نیست

دارم راهنماییش میکنم اینکارشون اشتباهه.

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

خواب پسرتو تنظیم کن عزیزم   برای رشدشم خوب نیس دیر بخوابه

ساعت ۱۰ میخوابه ولی شوهرم صبح زود بیدار میشه زودتر از پسرم خوابش میبره، ساعت اداره ها ی دردسر شده واسمون

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
ساعت ۱۰ میخوابه ولی شوهرم صبح زود بیدار میشه زودتر از پسرم خوابش میبره، ساعت اداره ها ی دردسر شده وا ...

آهان خب تو همسرتو بیدار کن🤭

چرا اون تورو بیدار کنه،؟

۱۲ بیدارش کن

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️