2777
2789
عنوان

دندون درد دارم شوهرم ازم... خواست بحثمون شد..

| مشاهده متن کامل بحث + 4025 بازدید | 101 پست
حتما با این جذبه شوهرت ازت می‌ترسه وگرنه مگه میشه بعد سه ماه هیچی نگه اصلا تحمل هم کنه بازم مردی که ...

بعضیا خود ارضایی می کنن 

البته دور از جون شوهر ایشون 

دیدم ک میگم 

خانمه گفت شوهرم اخرای بارداری کاری م نداشته گفتم مگه میشه؟

بالاخره باید این حجم مواد خالی بشه 

گفت خود ارضایی 

برای مردی ک رابطه نداره

حالا سه حالت وجود داره 

۱خیلی سرده و مایع منی کمه  

۲.خودارضایی

۳خیانت

۴ محتلم میشه ک این مرد خیلی فشار روشه و احتمال بداخلاقیش زیاد میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بخاطر ویار در طول روز اخلاقم تند میشه اما اون نه همیشه میگم خداروشکر بابت داشتنش 

رابطه جنسی برای مردان مثل آب و غذاست مگه میشه گشنگی بکشه هیچ بهونه ای نیاره حداقلش اینه بهونه گیر و بداخلاق میشن

بازم خدارو شکر خوش به حالت شوهرت اینقدر خوبه 

جمله اول و دوم با هم تناقض داره اول که وظیفه مرد هست که خرج بده دوم اگه شاغل باشه نیازی نیست دستش جل ...

تو پست من کنایه بود فکر کنم... 

در هر صورت مرد باید خرج زنشو بده چه زن شاغل باشه چه نباشه... مرد بااااااااااید خرج بده... از لحظه ای که اسمشون میاد تو شناسنامه هم تا زمانی که اسم زن تو شناسنامه مرد هست... 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
تو پست من کنایه بود فکر کنم...  در هر صورت مرد باید خرج زنشو بده چه زن شاغل باشه چه نباشه... م ...

صد در صد که باید ...ولی فکر کن مردی انجام نده ...چه بخوای بمونی تو زندگی چه بری عامل اصلی کمک کننده به خانم استقلال مالیه ..