2777
2789
عنوان

دندون درد دارم شوهرم ازم... خواست بحثمون شد..

| مشاهده متن کامل بحث + 4027 بازدید | 101 پست

شما عصبانی بودی اونم فشار روش بوده چندتا حرف به هم زدید دعواتون شده شبم باهم آشتی میکنید ولی اینجا تا طلاقتو نگیرن ولت نمیکنن😂😂😂😂

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سره همین با شوهرم قهرم، اداره ها ساعت ۶باز میشه شوهرم ساعت ۴ونیم بیدار میشه منو بیدار میکنه میگه بیا، تازه فک کن ساعت ۴ونیم صبح از این اتاق بیدارشم برم ی اتاق دیگه، صد بارم بهش گفتم خوابم منو بیدار نکن متنفرم نمیفهمه دیگه.

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
جای این پست اینجا نبود! الآن دردی از استارتر دوا کردی یا نمک رو زخمش پاشیدی!

وقتی همه میان مینویسن همه مردا همینن چرا ما که شوهرامون ایمطوری نیستن هیچی نگیم که همه فکر‌کنن واقعا همه مردا همینن!؟ همه بی شعور نیستن و یکی‌مجرد این تاپیک رو میخونه و میبینه یه نفرم تجربه مثبت ننوشته و همه نوشتن همه مردا همینن فکر میکنه واقعا همینطوریه و از ازدواج میترسه! نمیدونم چرا تا هزار نفر حرف از بدبختیشون بزنن کسی مشکل نداره یکی‌که بی مشکل و حوشبخته تا حرف بزنه همه میگن که چی! خوبه یکم چشم دیدن خوشی هم دیگه رو داشته باشیم و نخوایم با مقایسه زودی ناراحت شیم! امثال استارتر هم میدونن شوهرشون رفتارش درست نیست حالا چه با من مقایسه بکنه چه نکنه میدونه این رفتار درست نیست و فرقی تو اصل ماجرا نمیکنه.

منم دوازده ساله ازدواج کردم.

تو این دوازده سال بهش گفتم نصف شب من و از خواب بیدار نکن برا رابطه بدم میاد 

تو تمام این سال ها هم کار خودشو میکنه 

یعنی موقع پریودی عروسی منه که یک هفته راحتم 

عزیزم شما هم اشتباهه کارتون از اون ور بوم افتادید

چه اشتباهی اگه الان درکم نکنه پس کی درکم کنه 

من اگه باردار نباشم هفته ای دوبار رابطه داریم الان واقعا حالم خوب نیست ازش میپرسم  رابطه نمیخوای میگه نه این حالت رو میبینم منم حالم گرفته میشه قربونش برم تموم زندگیمه 

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
شما عصبانی بودی اونم فشار روش بوده چندتا حرف به هم زدید دعواتون شده شبم باهم آشتی میکنید ولی اینجا ت ...

🤣🤣🤣😂😂

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔

اقایون عاشق رابطه سر صبح هستن ولی من از اول باهاش طی کردم خواب صبحم برام خیلی مهمه چون مشکل خواب دارم هیچ وقت منو بیدار نکن و اصلا متوجه نمیشم کی پامیشه میره سر کار 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
وقتی همه میان مینویسن همه مردا همینن چرا ما که شوهرامون ایمطوری نیستن هیچی نگیم که همه فکر‌کنن واقعا ...

جای طومار نوشتن واسه من زشتی کارت رو قبول کن

وقتی کسی از چیزی ناراحته واقعا قشنگ نیست که بیایم از داشته هامون بگیم و بیشتر دلش رو بسوزونیم

تاپیک جدا بزن و از همسرت تعریف کن نه اینجا!

دیگه بحث رو ادامه نمیدم.فقط یادت باشه دیگه با کسی همچین کاری نکنی

چه اشتباهی اگه الان درکم نکنه پس کی درکم کنه  من اگه باردار نباشم هفته ای دوبار رابطه داریم ال ...

😂😂😂

عزیزم بارداری خب باش

همه خانم ها باردار میشن 

تو بارداری جور دیگه میشه رابطه داشت بدون دخول

اینکه دوماه همسرتون سمتتون نیاد اصلا عادی نیست

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️