2777
2789
عنوان

دلم گرفته

271 بازدید | 24 پست

نمیدونم چرا دقیقاولی حالم خوب نیست از ۸ صبحه بیدارم ولی خوابم نمیبره چرا انقدر بیچاره ام که حتی نمیدونم به کدوم دردم حالم خرابه 

هرکه خوداند وخدای دلش که چه دردیست در کجای دلش😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالم بده افسردگی وسواس فکری فکرای الکی بلاتکلیف موندن دوس دارم با یکی حرف بزنم 

چقدر مثل همیم منم امروز از صبح دنبال یکی تو مخاطبام میگشتم باهاش حرف بزنم پیدا نکردم هیچکسو 

حالم بده افسردگی وسواس فکری فکرای الکی بلاتکلیف موندن دوس دارم با یکی حرف بزنم 

چقد عین منی

منم وسواس فکری اذیتم میکنه خیلی😑

حس تنهایی دارم 

گاهی شایدم افسردگی🤷🏻‍♀️

چند سالته عزیزم؟ مجردی

منم:)))

چرا عزیزم دوستی اشنایی نداری 

من مادر ندارم پدرمم با زنش خوشه سمت همسرمم به خاطر این که خانواده ام تحویلم نمیگیرن اینام تحویلم نمیگیرن خیلی نامردیه به خاطر چیزی که تقصیر خودت نیست جزو خانواده اشون حسابت نکنن و تنها بمونی قلبم مچاله شده 

چرا عزیزم دوستی اشنایی نداری  من مادر ندارم پدرمم با زنش خوشه سمت همسرمم به خاطر این که خانواد ...

عزیزم درکم نمیکنن گاهی اوقات گفتم به دعوا ختم شده و اومدم تو تنهایی گریه کردم دیگه حتی شب تا صبم زجر بکشم بهشون نمیگم عادت کردم مجردم کسیم ندارم بهش بگم فقط به خدا میگم

کاروانیم ای رفیقان،خانه سازی بهر چیست!؟☘️
عزیزم درکم نمیکنن گاهی اوقات گفتم به دعوا ختم شده و اومدم تو تنهایی گریه کردم دیگه حتی شب تا صبم زجر ...

با مادرت رابطه خوبی نداری باهاش حرف برنی آروم بشی این حرفای روی دل مونده اس که باعث هزار جور درد و مرض و افسردگی کوفتی میشه 

بیا عزیزم من انقدر به حرفات گوش میدم تا اروم شی

چقدر مهربونی شما عزیزم الهی خدا برات بسازه ☘️⚘️

عزیزم من ۵ساله افسردگی و وسواس شدید فکری دارم جوری که ده بار کلید برق و خاموش روشن میکنم میکم اگر نکنم اتفاق بدی میفته اگر فلان کارو نکنم اینطوری میشه یه شبایی کشیدم که فقط خدا میدونه چی کشیدم ۲سال توهم اینو داشتم که نکنه رفتم فلان جا دوربین بود نکنه اینطور شد نکنه خدایی نکرده بابام بفهمه منو بکشه دائم از این فکرا دائممممممم اصلا دوس داشتم بمیرم میگفتم خدایا تمومم کن طاقت ندارن نمیدونی چقدر سخت بود که امکان مشاوره رفتن و دکتر نداشتم تا خوده صبح به همینا فکر میکردم میترسیدم میلریزدم گریه میکردم به هیجکسم نمیتونم بگم از چی میترسم فقط زجر میکشیدم در حدی میگفتم که افسردگی دارم خانوادم درکم نمیکردن... امشب با پسره چت میکردم گفت فیکی فیکی منم از گالری شات گرفتم خط خطی کردم فرستادم ولی تو بعضی جاها کامل عکسم مشخص الان تمام فکرم شده نکنه پسره اسکرین گرفت نکنه اینطور نکنه اونطور

کاروانیم ای رفیقان،خانه سازی بهر چیست!؟☘️