2777
2789
عنوان

دیابت

204 بازدید | 26 پست

شبتون بخیر

میدونم الان خوابید،بجه ها من دیابت دارم،هفته ی ۱۸ بارداری هستم

انقدر الان استرس دارم فقط دارم زار میزنم،یعنی چی میخواد بشه تا زایمانم

خداااایاا کمکم کن

دیابت بارداری؟ 

هیچی نمیشه فقط رژیم غذاییت رو رعایت کن 

اگر رعایت کنی بعد از بارداریت هم ب حالت نرمال برمیگرده اغلب موارد 

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباشید هیچی نمیخواد بشه اینجا کلی مادر هستن که دیابت بارداری میگیرن و هیچ اتفاقی هم نمی افته براشون استرس باعث میشه قند خونتون بره بالا با رژیم کنترلش کنید و فکر و خیال نکنید .توکل کنید بخدا 

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
دیابت بارداری؟  هیچی نمیشه فقط رژیم غذاییت رو رعایت کن  اگر رعایت کنی بعد از بارداریت هم ...

قبلشم تا ۱۴۰ بود،الان انسولین میزنم،زیره صده ناشتام

ولی دارم میمیررررم از استرس،دست خودم نیس،نمیدونم چرا الان اینطوری شدم،همسرمم خوابه،دارم میترسم از تنهایی

نگران نباشید هیچی نمیخواد بشه اینجا کلی مادر هستن که دیابت بارداری میگیرن و هیچ اتفاقی هم نمی افته ب ...

انسولین میزنم الان،همه ی کلمه ااتونوو با گریه خوندم،تورو خدا دعا کنید خدا بچمو برام حفظ  کنه

قبلشم تا ۱۴۰ بود،الان انسولین میزنم،زیره صده ناشتام ولی دارم میمیررررم از استرس،دست خودم نیس،نمیدون ...

استرس خودش باعث افزایش ترشح هورمون کورتیزول و بالا رفتن قندخون میشه ها 

استرس چیو داری؟ من کارآموزیم مرکز بهداشت بود زنگ میزدم دیابتیا رو پیگیری کنم اکثرشون دیابتی بارداری بودن میگفتن خوب شدیم بعدم بچه شون کاملا سالم بود

فقط رژیم غذاییت رو رعایت کن بچت هم صحیح و سالم توو بغلته 

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍
انسولین میزنم الان،همه ی کلمه ااتونوو با گریه خوندم،تورو خدا دعا کنید خدا بچمو برام حفظ  کنه

چشم گلم دعات میکنم انشاءالله خیر هست و هیچ اتفاق بدی نمی افته خدا بزرگه خودش محافظت میکنه از شما و فرزند عزیزت .مثل دستور امضام توسل و نذر کن برای سلامتیش 

همچنین توسل کن به حضرت رقیه و شاهزاده آقا علی اصغر 

نیت کن انشاءالله بدون هیچ خطری و به سلامتی بچه که دنیا اومد هرسال برای فرزندان امام حسین درحد توان نذری خیرات بدی مثلا شیر پخش کنی .

آیه الکرسی و زیارت عاشورا زیاد بخون به نیت سلامتیش 

هیچی نمیشه نگران نباش چندتاخانوم دیابتی میشناسم که 

به سلامتی مادرشدن و بچشون هم مشکلی نداشته 

خدا بزرگه خودتو اذیت نکن استرس رو بزار کنار 

بگو خدایا من بتو یقین دارم خودمو بچمو سپردم بهت 

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
استرس خودش باعث افزایش ترشح هورمون کورتیزول و بالا رفتن قندخون میشه ها  استرس چیو داری؟ من کار ...

امروز قندخونم بیرون بودم افتاد جوری که مرگو دیدم،یه ساندویچ کالباس خوردم،یه ساندویچه فلافل با یه شکلات تازه بهتر شدم،اومدم خونه قندم نزدیک ۳۰۰ بود،البته انسولین زدم یک ساعت بعد صد شد،ولی دیگه از بعدازظهره استرس رفته توو جونم

چشم گلم دعات میکنم انشاءالله خیر هست و هیچ اتفاق بدی نمی افته خدا بزرگه خودش محافظت میکنه از شما و ف ...

یا حسین،قبل ازینکه پیامتونو بخونم همین نذرو کردم،چه نشونه ی قشنگی بود،ممنونم دوستم😘❤

امروز قندخونم بیرون بودم افتاد جوری که مرگو دیدم،یه ساندویچ کالباس خوردم،یه ساندویچه فلافل با یه شکل ...

ساندویچ کالباس+ساندویچ فلافل +شکلات 

اینا رعایت رژیم غذاییه؟ 

همیشه چند تا دونه خرما یا کشمش همراهت باشه برا اینجور مواقع 

بهرحال بازم هرجور صلاح میدونی

میدونم اشتباه کردم،اگه نمیخوردم مرده بودم،چی بگم😭😭😭😭

در طول روز غذا و خوراکیهای دیگه  بخور زیاد بخور اما مقدارش کم باشه مثلا یه تیکه میوه خوردی یک ساعت بعدش یه تیکه نون بخور  اینجوری هم گرسنه نمیشی هم قندت بالا و پایین نمیشه . حتما رژیمتو رعایت کن دوتا ساندویج خوردی اگه سس هم زده باشی باعث شده قندت رو ببره رو ۳۰۰ .

اگه رعایت نکنی ضرر داره .

در طول روز غذا و خوراکیهای دیگه  بخور زیاد بخور اما مقدارش کم باشه مثلا یه تیکه میوه خوردی یک س ...

بله سه بسته سس،مرسی که برام وقت گذاشتید ،میشه بعضی وقتها توی نمازتون یاد من بیوفتید و برام دعا کنید؟من و توی این چهارماه از یاد نبرید😭❤❤❤

بله سه بسته سس،مرسی که برام وقت گذاشتید ،میشه بعضی وقتها توی نمازتون یاد من بیوفتید و برام دعا کنید؟ ...

چشم عزیزم به شرط لیاقت دعاتون میکنم انشاءالله  شما و نی نی سلامت باشید و خدا حفظتون کنه 

عزیزدلم ۳ بسته سس آخه ؟😅فقط خودت نیستی به فکر

نی نی هم باش شکمو نباش رعایت کن سس و نان فانتزی قند رو میبرن بالا فلافل هم همینطور قند رو زیاد میکنه درکنار دعا باید حتما رعایت کنی گل نازم .من به شرط لیاقت دعاگوهستم 

نگران نباش خدا بزرگه به خودت استرس نده 💚