2777
2789
عنوان

بارداری...😔😔

232 بازدید | 22 پست

سلام دوستان شب بخیر.من هفت ماهه پیش یه بارداری پوچ داشتم .بعد از پیگیری و آزمایش های مختلف معلوم شد نه من مشکلی دارم نه همسرم...حالا دکترم برای این ماه بهم قرص کلومیفن داد که از سوم پریودی خوردم .اینم بگم مشکلی برای بارداری نداشتم سری قبل و طبیعی باردارشدم نمیدونم چرا داد این قرصو...

حالا با وجود خوردنش حدودا یه هفته مونده به تاریخ پریودم رفتم آزمایش خون و منفی بود یعنی صفر بود بتا . دردای پریودی داشتم و از دیروز لکه بینی قهوه‌ای کمرنگ ...امیدی ندارم و میدونم پریود میشم ...میخواستم بدونم این طبیعه که با کلومیفن باردار نشدم؟ 😔خیلی استرس دارم همشششش تو فکر اینم چرا باردار نمیشم چرا نگرفت و... اینم بگم به جز این ماه دوماه دیگه ام تو اقدام بودم بدون قرص که نشدم .... ممنون میشم راهنمایی کنین🩷

اولا استرس یکی از دلایل مهم تو عدم لقاحه

دوما یه هفته مونده رفتی ازمایش؟ چه خبره؟

سوما بله کلومیفن میتونه بعد از چند دوره اثر بذاره

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

عزیزم حالا زوده عجله نکن شاید باردار باشی اون لکه ها هم مال لانه گزینی باشه 

این کاربری متعلق به زنی است که هیچکس دوسش نداره جز مامانش...توجه:اگرچیزی مطابق عقاید شما نیست دلیل نمیشه که اشتباه باشه پس به عقاید همدیگه احترام بزارید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا که بازم صبر کن اگه تا یه هفته دیگه نشدی برو دوباره آزمایش بده و گاهی لک قهوه‌ای نشانه لانه گزینی

دوما عزیزم شما تنها و تنها مشکلت استرس زیاد که مانع بارداریت میشه یه ماه بی خیال بی خیال باش برو سفر .خرید .....ببین چطور باردار میشی فکر بارداری رو رها کن تا بدنت به آرامش برسه

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

یه هفته مونده ب پریودت خیلی زود بوده ک رفتی ازمایش،باید چند روز بگذره بعد بری ن چند روز قبلش،تا وقتی اینجوری استرس داری دیرتر باردار میشی آروم باش،جاری من دوتا سقط داشت عین خیالشم نبود الآنم دوقولو داره

اولا استرس یکی از دلایل مهم تو عدم لقاحه دوما یه هفته مونده رفتی ازمایش؟ چه خبره؟ سوما بله کلومیفن ...

دفعه قبلم زود رفتم آزمایش مثبت بود یعنی امید داشته باشم ؟

اولا که بازم صبر کن اگه تا یه هفته دیگه نشدی برو دوباره آزمایش بده و گاهی لک قهوه‌ای نشانه لانه گزین ...

خیلی استرسم زیاده تپش قلب میگیرم اصلا هر وقت به موضوع بارداری فکر میکنم

شاید تنبلی خفیف تخمدان داری. منم بار اولی بدون دارو باردار شدم خارج رحمی شد.. بعد یک سال دکتر لتروزول داد خوردم دو دوره باردار شدم. لتروزول از کلومیفن قوی تر هست

خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش. الهی امین
یه هفته مونده ب پریودت خیلی زود بوده ک رفتی ازمایش،باید چند روز بگذره بعد بری ن چند روز قبلش،تا وقتی ...

جدی نمیدونستم استرس انقدر تاثیر داره...حالا صبر میکنم اگه نشدم دوباره میرم .ممنون از راهنماییتون

یه هفته مونده ب پریودت خیلی زود بوده ک رفتی ازمایش،باید چند روز بگذره بعد بری ن چند روز قبلش،تا وقتی ...

ارمایش خون بارداری از دو هفته قبل از پریودی معلوم میشه. بی بی چک باید از پریودی بگذره. 

خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش. الهی امین
خیلی استرسم زیاده تپش قلب میگیرم اصلا هر وقت به موضوع بارداری فکر میکنم

روی خودت کار کن تو که مشکلی نداری که نخوای بارداری بشی سالم سالمی پس  این همه استرس دلیل منطقی نداره  اصلا یک ماه اقدام نکنید برید سفر تفریح مهمونی خودتونو بزنید به بی خیالی 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
روی خودت کار کن تو که مشکلی نداری که نخوای بارداری بشی سالم سالمی پس  این همه استرس دلیل منطقی ...

نه واقعا دلیل منطقی ندارم ...همش فکرای الکی میکنم فلانی بچه دارشد من نشدم اون یکی دومی رو آورد من نیاوردم😔 سه سال بیشترم نیست اومدم خونه خودم ...