2777
2789
عنوان

بارداری...😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 22 پست
شاید تنبلی خفیف تخمدان داری. منم بار اولی بدون دارو باردار شدم خارج رحمی شد.. بعد یک سال دکتر لتروزو ...

تنبلی تخمدان علائمش چیه ؟ من تازه سونو بودم حتی کیست معمولی هم نداشتم پریودم هم مرتب هستش .میشه علایمتونو بگین ممنون 

نه واقعا دلیل منطقی ندارم ...همش فکرای الکی میکنم فلانی بچه دارشد من نشدم اون یکی دومی رو آورد من نی ...

عزیزم اول روی آرامش روح و روان خودت و همسرت تمرکز کن چون در حین بارداری و بعد از زایمان هم به شدت بهش نیاز داری 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنبلی تخمدان علائمش چیه ؟ من تازه سونو بودم حتی کیست معمولی هم نداشتم پریودم هم مرتب هستش .میشه علای ...

منم هیچ علائمی نداشتم و ندارم حتی پریودیمم طبق تاریخ و ساعت دقیق بود.. فقط وقتی تو اقدام بودم تخمدان سمت چپم درد میکرد یه کم

خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش. الهی امین
منم هیچ علائمی نداشتم و ندارم حتی پریودیمم طبق تاریخ و ساعت دقیق بود.. فقط وقتی تو اقدام بودم تخمدان ...

اره مال منم درد میکنه گاهی . با سونوگرافی مگه معلوم نمیشه من آخرین بار که سونو بودم مشکلی نبود دکترمم چیزی نگفت .شما از کجا متوجه شدین دارین ؟

عزیزم اول روی آرامش روح و روان خودت و همسرت تمرکز کن چون در حین بارداری و بعد از زایمان هم به شدت به ...

حتما ممنونم ازتون برام دعا کنین خدا یه نی نی سالم بهم بده...🩷😔

اره مال منم درد میکنه گاهی . با سونوگرافی مگه معلوم نمیشه من آخرین بار که سونو بودم مشکلی نبود دکترم ...

با سنو واژینال که گفت اندازه فولیکولت بزرگ نشدن خیلی.. زیر ۱۵ بود

خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش. الهی امین
حتما ممنونم ازتون برام دعا کنین خدا یه نی نی سالم بهم بده...🩷😔

انشالله به زودی زود صاحب یه فرزند صالح و سالم میشی   

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹