چیزیت نیست. مطمئنم. فقط شمام مثل من وسواس بیماری داری. احتمالا کلی هم کمبود ویتامین
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
یعنی زندگی خوشی برای من تموم شد الان دارم تو حموم گریه میکنم
چرا عزیزم؟ مشکلت چیه؟ شاید اصلا چیز مهمی نباشه و این استرست بی دلیل باشه
ام آر آی که انجام بشه یه چند روز طول میکشه دکتر رادیولوژیست جوابش رو بنویسه و شما بگیرید ببرید پیش دکتر خودتون
توکل برخدا، الهی که اصلا مشکلی نداری
هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲 حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!! ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم.. نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر ✌🏻😏 ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾
این ی شوکه از وقتی درمورد گز گز خوندم دیگه تموم نمیشن شاید قبلا داشتم دقت نمیکردم اصلا کی روع شد چ ا شد فقط اینو میدونم تا امروز زندگی نکردم واسه خودم دلم نمیسوزه واسه مامانم میترسماون داغون میشه بخاطر بچه کوچیکم تازه روی خوش زندگیو دیدم
من و نی نیه هشت هفتم خدا بدون هیچ درمانی باردار شدم.مرسی خدا