2777
2789
عنوان

همچین مادرشوهری دیدین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 57 پست
از همه چی نفرت دارم، از خودم ،از دخترم از این طندگی،از شب ،از روز،آخه چه حکمتیه؟من پر از نفرت شدم

ریشه اون نفرته کجاست؟

اونو باید حذف کنی به مرور خوب میشی 

باور کن من شرایطم از تو خیلی بدتر بود 

یسری چیزارو نمیتونم بگم 

ولی واقعا مرگو با چشمام دیدم 

اون زمان دیگه هیچ چیزو هیچکس واسم مهم نبود 

فقط دوست داشتم طلوع خورشیدو دوباره ببینم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم، ببخش وقتتو گرفتم

عزیزمی💚

ولی یادت باشه نیلوفر آبی  ريشش تو لجنه 

یعنی تو لجن رشد میکنه میاد بالا 

تو هنوز خیلی جوونی 

خیلی وقت داری برای تغییر زندگیت 

تغییرو از خودت شروع کن

مطمئنم زندگی خوبی خواهی داشت

شبت بخیر عزیزم.

خودم هیچ دخترمم بدبخت شد تو این زندگی لعنتی، الان فهمیدم برام دعا گرفتن وگرنه همش میگفتم من بچه نمیخ ...

منم بچه نمیخوام اصلا به هیچ وجه دوست ندارم بچه ای از این خوانواده به دنیا بیارم و تو این فرهنگ ادب بشع🥲‌‌

یعنی دعا گرفتن که بچه دار بشی عجب آدمایی😐 

کاربری قبلیم تعلیق شد کاربر قدیمی ام :(
منم بچه نمیخوام اصلا به هیچ وجه دوست ندارم بچه ای از این خوانواده به دنیا بیارم و تو این فرهنگ ادب ب ...

آره، تو پرینت حساب شوهرم پولی داده به خواهرش که واریز شده برا یه زن دعا نویس، کاشف اومد دعا نوشتن 😭😭😭😭 نمیدونم دردمو برم به کی بگم

..........
آره، تو پرینت حساب شوهرم پولی داده به خواهرش که واریز شده برا یه زن دعا نویس، کاشف اومد دعا نوشتن 😭 ...

الهی من بگردم واقعا درکت میکنم فقط میتونم بگم خدا بهت صبر بده برات دعا میکنم شوهر منم میگه باید بچه دار شیم میترسم واقعا 💔

منم نداشتم وندارم، ولی میگم کاش خودمو کشته بودم بهتر بود تااینکه الان بچم عذاب بکشه

نگو عزیزم اونا گناهکارن بابد تاوان بدن نه ما  باید قوی باشی دخترت به جز تو کسه دیگه ای رو ندارع