2777
2789
عنوان

بی بی چک

104 بازدید | 10 پست

من ۶ اردیبهشت پریود شدم کم و غلیظ بود چند روز قبل پریود رابطه داشتم شک کردم بعد دوهفته بی بی زدم اومدم اینجا نشون دادم مثبت بود .

رفتم آزمایش منفی بود تاریخ۲۲ اردیبهشت 

تاریخ۲۳افتادم خونریزی ولی خیلی کم و متفاوت .

دیگه بیخیالش شدم چون همه بی بی هام یه رنگ بودن پررنگ تر نمیشدن .رنگشون بعد چند ساعت واضح میشد .

خلاصه دیدم چند روز صبح ها حالت تهوع دارم باز بی بی چک زدم هنوزم پریود نشدم .بازم مثبت هست 

واقعا گیج شدم .اگر کسی مثل من بوده بگه چیکار کرد؟

چه هورمونی می‌تونه بی بی چک مثبت کنه به جز بارداری؟؟؟

💖💖ان شا الله همه به آرزوهای دلشون برسند💖💖 همیشه بگو ماشاالله والا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم تا از شما ضرری به دیگران نرسد .🌷🌷🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احیانا متفورمین یا قدص کلر دیازپوکساید مصرف نکردی؟؟؟ اینا بی بی رو‌مثبت کاذب نشون میده

نه عزیزم هیچ قرصی 

💖💖ان شا الله همه به آرزوهای دلشون برسند💖💖 همیشه بگو ماشاالله والا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم تا از شما ضرری به دیگران نرسد .🌷🌷🌷

عزیزم برو آزمایش بده اگه منفی بود بی خیالش شو  خودم ۳تا بی بی زدم هاله انداخت گفتم بمونه از مو ...

الان ۴۹ روز از پریودم گذشته نمیدونم چرا نمیشم 

پس حامله ای عزیزم حامله💕👍

امیدوارم ولی نمیدونم چرا پررنگ نمیشه تا الان ۲۰تا بی بی زدم توی این مدت همه یه رنگ میشن