2777
2789
عنوان

مادرشوهر بچه ۱ ساله رو می‌برده خونش...

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 81 پست
پدرمونو در آورد  رابطمونو خراب کرد  یعنی به نامزدم گفتم تا مادرت هست برو باهاش زندگی کن& ...

هی دست رو دلم نزار ک دلم خونه خودم ۸ساله ارامش از دست خانواده شوهر ندارم بخدا. سعی کن تا عقدی طرف خودت بکشونیش و بهش رو ندی. و یه خونه جدا دوراز اینا بگیر ک زندگیت مثل من جهنمه بخدا یه فکری ب حال خودت زندگیت بکن

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هی دست رو دلم نزار ک دلم خونه خودم ۸ساله ارامش از دست خانواده شوهر ندارم بخدا. سعی کن تا عقدی طرف خو ...

عقد نبودیم بله برون گرفته بودیم 

مامانش جلو خانوادم چیزی نمی‌گفت چندبار به خودم گفته بود

بابات ۸۰ درصد پول بزاره ماهم ۲۰ درصد خونه بخرید 

یکارایی کرد به نامزدم گفتم هر موقع مستقل بودی تونستی از مادرت دور زندگی کنی بیا 

من نمیتونم اینجوری زندگی شروع کنم 

عقد نبودیم بله برون گرفته بودیم  مامانش جلو خانوادم چیزی نمی‌گفت چندبار به خودم گفته بود بابا ...

ها بگو اون ۲۰ درصدم زحمتتون نشه. یعنی نامزدیتون بهم خورد تموم شد همه چی 

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
ها بگو اون ۲۰ درصدم زحمتتون نشه. یعنی نامزدیتون بهم خورد تموم شد همه چی 

با نامزدم در ارتباطم هنوز دوسش دارم 

ولی خانوادشو نمیخوام دیگه ببینم 

مخصوصا مادرش که پدرمون در آورد 

حتی به بچه خودشم فکر نکرد 

نامزدم از وقتی بهم خورد افسرده شده 

با نامزدم در ارتباطم هنوز دوسش دارم  ولی خانوادشو نمیخوام دیگه ببینم  مخصوصا مادرش که پد ...

اخی عزیزم اینجوری بده که. کاش نامزدت بهشون بگه تو زندگیم دخالت نکنین اخه چ مرگشونه زندگی بچه هاشون خراب میکنن تا چی بهشون برسه مدال نمیدن بهشون فقط نفرین میخورن الان راضیه بچش ناراحته خودش شاد باشه

وآقا نمیدونم با چه رویی بهم گفت درصدشم قشنگ مشخص کرد😆

بگو باشه تو امر بفرما رئیس امر دیگ نیست . خودمون عروسی میگیریم خرجی همه رو بابام میده توهزاریخرج نکن رو دلت بمونه

اخی عزیزم اینجوری بده که. کاش نامزدت بهشون بگه تو زندگیم دخالت نکنین اخه چ مرگشونه زندگی بچه هاشون خ ...

هزاربار بهش گفته 

اصلا یا متوجه نمیشه یا خودشو میزنه به راه دیگه ای 

یعنی اصلا نمیتونه تحمل کنه مستقل باشیم 

میخواد همش زیر دستش باشیم 

تو همه چیزمونم دخالت کنه 

مامانم میگه این نمیذاره زندگی کنید