2777
2789
عنوان

مادرشوهر بچه ۱ ساله رو می‌برده خونش...

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 81 پست
هزاربار بهش گفته  اصلا یا متوجه نمیشه یا خودشو میزنه به راه دیگه ای  یعنی اصلا نمیتونه ت ...

یه جای دوری خونه بگیرین کم رفت کنین بهاش خودش ادم میشه.. دیگ متوجع میشه.اصلا نامزدت بهش اهمیت نده ک چ میگه کارخودشه کنه خانواده اینجوری دشمنن بخدا 

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
بگو باشه تو امر بفرما رئیس امر دیگ نیست . خودمون عروسی میگیریم خرجی همه رو بابام میده توهزاریخرج نکن ...

واقعا والا خودمم موندم رفتیم مشاوره گفت ازش دوری کنید 

از طرفی پسرشو مستقل بار نیورده 

یعنی از قصد نمیخواد مستقل بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه جای دوری خونه بگیرین کم رفت کنین بهاش خودش ادم میشه.. دیگ متوجع میشه.اصلا نامزدت بهش اهمیت نده ک ...

آره واقعا 

نمیتونه مستقل بشه الان 

مامانش تو یه چاهی انداختش که فعلا نمیتونه در بیاد 

واقعا والا خودمم موندم رفتیم مشاوره گفت ازش دوری کنید  از طرفی پسرشو مستقل بار نیورده  ی ...

خانواده شوهر منم ۶سال پیششون زندگی کردم تویه خونه نمیدونی چ زجزهای ک بهم ندادن. میگفتن پسر کوچیکه زن بگیره بره اینو نمیزاریم بره بهش عادت کردیم فلان این خنگ‌ساده هم گول میخورد منو میخواستن برا خدمت کارشون واگرنه عاشق چشم ابرو شوهرم بودن بخدا تو اون ارزونی ها اگ شوهرم عقل بداشت الان خونه ماشین وضع از خودمون داشتیم هرچ کار میکرد میداد اینا یه ساله بزور جنگ دعوا جدا شدیم میگفتن طلاقش بده ولی خونه جدا اجاره نکن بری دخترمو ازم گرفتن یه ماه بهم ندادن. تا خدا کمکم کرد شوهرم سر ب راه شد خودش اهمیت نداد دیگ فهمید میخواست زندگیمون خرابن کنن رفت خونه اجاره کرد وسیله ها برد گذاشت تا من اومدم خدا لعنتشون ب دخترمم رحم نکردن بخدا دخترم تو اون یه ماه شده بود چوب کبریت بسکه غذا بهش ندادن میخواست دخترمو بزرگ کنن ظالم ها کثافت. یه ساله جدا شدم راحت شدم بخدا کم رفت امد میکنم حتی شوهرمم دیگ نمیره فقط کاری باشه میره.. بخدا الان یه موتور از خودمون نداریم بسکه هیچ پیشرفتی نکردیم از پیششون ولی ب خدا واگزارشون کردم ک زندگیمون ب باد دادن.شب روز دعا میکنم میگم خدایا هیچوقت برنگردم ب گذشته این ادما دستمون پر بشه بریم یه جای دوراز اینا خونه بخریم ولی شوهرم‌ مجبور نباشه بره طبقه بالاشون بسازه بازم زجرم بدن خدایا فقط تومیتونی کمکم کنی🤲🤲😔😔

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
آره واقعا  نمیتونه مستقل بشه الان  مامانش تو یه چاهی انداختش که فعلا نمیتونه در بیاد&nbs ...

بخدا خودش اهمیت نده بهش. بره کار خودش بکنه اونم دیگ دخالت نمیکنع بره خونع جدا اجاره کنه دور ازشون کم رفت امد کنین خودش دمش بریده میشه

خانواده شوهر منم ۶سال پیششون زندگی کردم تویه خونه نمیدونی چ زجزهای ک بهم ندادن. میگفتن پسر کوچیکه زن ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم چه دوران سختی 😞

انشاءالله خدا بهتون اینقدر پول و سلامتی و آرامش بده که سختیا واست خنده دار بشن 💚

واقعا یسریا بویی از انسانیت نبردن 

خدا خیرشون نده 

بخدا خودش اهمیت نده بهش. بره کار خودش بکنه اونم دیگ دخالت نمیکنع بره خونع جدا اجاره کنه دور ازشون کم ...

والا اونی ک من دیدم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

یبار بهش گفتم با مرد بزرگ مثل بچه ها رفتار نمیکنن 

بزارین خودش کاراشو انجام بده 

بچه از یه زمانی به بعد باید مستقل بشه 

اخم کرد گفت اگه تونستم باشه 

یعنی نامزدمم پسش میزنه بازم میاد بازم میاد 

آدم اینقدر پیله ندیده بودم 

عزیزم خیلی ناراحت شدم چه دوران سختی 😞 انشاءالله خدا بهتون اینقدر پول و سلامتی و آرامش بده که سختیا ...

ممنون گلم خدا از دهنت بشنوه.. اره واقعا زجر کشیدم واقعا الان افسرده ام ۲۳ سالمه ولی افسرده پیرم. ۱۵ سالگی شوهر کردم ن زندگی کردم ن جوونی کردم ن بچگی کردم‌ . و زنانگی ام مادریم زیر پاشون له کردن الان خسته افسرده و یه زن اعصبی باورت میشه یه رژ کمرنگ حال ندارم ب لبام بزنم کلا تو آینه فقط ۲۰ روزی یه بار حسم بگیرم صورتم اصلاح کنم نگاه ‌کنم‌واگرنه بدم‌میاد ب خودمم‌نگاه کنم 😔😔خدا جوابشون بده بحق دل شکسته حضرت زینب🤲😔

والا اونی ک من دیدم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ یبار بهش گفتم با مرد بزرگ مثل بچه ها رفتار نمیکنن  بزارین ...

چ بگم‌والله این ادما از رو نمیفتن فقط حرص ادمو درمیارن خدا لعنتشون کنه اخه چ گیرتون میاد مثلا. ازدواج‌نکنی تا تکلیفت قشنگ مشخص بشه خودتو بدبخت نکنی عزیزم انشالله بهترین ها واست رقم بخوره و خوشبخت بشی عزیزم وشر این ادما کنده بشه امین🤲🤲هر روز ۹بار ب نیت دور شدن مادرشوهرت سوره کوثر بخون چهار قل بخون خیلی خوبه

ممنون گلم خدا از دهنت بشنوه.. اره واقعا زجر کشیدم واقعا الان افسرده ام ۲۳ سالمه ولی افسرده پیرم. ۱۵ ...

خواهش میکنم گلم 💚

عزیزم اونا جواب کارشونو میبینن 

همینطور ک مادر نامزدم وقتی باعث بهم خوردن نامزدیمون شد 

همه بهش میگن تقصیر تو هست و تا حالا ۱۰۰تا دکتر رفته همه میگن چیزیت نیست کمتر حرص بخور !

اونام میبینن جواب کاراشونو  شک نکن 

به خودت خیلی برس تو ک سنی نداری هنوز خیلی جوونییییی

عزیزم ما چه باشیم چه نباشیم فردا خورشید طلوع میکنه پس از هرچیزی که الان داری لذت ببر

توکل بر خدا همه چیز روبراه میشه کم کم 

چ بگم‌والله این ادما از رو نمیفتن فقط حرص ادمو درمیارن خدا لعنتشون کنه اخه چ گیرتون میاد مثلا. ازدوا ...

مرسیییییی مهربونم 🧡💚💛❤💜💙

آره میخونم البته آیت الکرسی هم زیاد میخونم 

خواهش میکنم گلم 💚 عزیزم اونا جواب کارشونو میبینن  همینطور ک مادر نامزدم وقتی باعث بهم خوردن ...

اره ایناهم همیشع مریضن والله همه جاشون ناقصه ومریضن فقط این زبونشون سالمه و دست بردار نیستن بگن اعمال کارهامون هست کاش ازخدا بترسیدن واقعا.. دلم میخواد بخدا ولی نمیتونم قدرت بدنی واحساسیم کلا از یاد بردم فراموش کردم انشالله خدا کمکم کنه🤲🤲

مرسیییییی مهربونم 🧡💚💛❤💜💙 آره میخونم البته آیت الکرسی هم زیاد میخونم 

قربونت‌گلم اره ایت الکرسی زیارت عاشورا هم خوبه

اره ایناهم همیشع مریضن والله همه جاشون ناقصه ومریضن فقط این زبونشون سالمه و دست بردار نیستن بگن اعما ...

اوناهم یجا باید کوتاه بیان شاید طول بکشه 

ولی خودتو نابود نکن عزیزم 

شما فقط یبار تو این دنیا زندگی میکنی 

خودتو با چیزایی که بهشون علاقه داری سرگرم کن