2777
2789
عنوان

دعا کنید خدا مرگ منو برسونه

238 بازدید | 22 پست

خیلی دلم گرفته واقعا دلم میخواد بمیرم 

میخوایمم طلاق بگیریم ولی ی سر مشکلات هس تا اونا تموم نشده نمیشه و من بلاتکلیف موندم دلم شکسته دلم گرفته دعا کنید من فقط دلم مرگ میخواد فقط

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دعا میکنم 😍🤲

به حق این وقت اذان خدا سلامتی، دلخوش، ذوق و شوق زندگی، عشق، آرامش و ثروت الهی از درگاه خداوند مهربانی برات از آسمان و زمین بریزه.

من چله زیارت عاشورا دارم تا اول محرم.

یک شب شما مهمان چله امام حسین (ع) به نیت عاقبت بخیری و درست شدن کارها اونجور که خیر و صلاحتون باشه.😍🤲

نبینم از درگاه خدا ناامید بشی😍

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲

بخدا توکل کن 

این دنیا فانی هست 

ن شوهر میمونه ن بچه ب پدر و مادر 

خدا کمکت کنه خواهرم 

منم مثل توم 

با این تفاوت ک من خانواده همسر زندگیمو از هم پاشید

بزرگترین آرزوی قلبیم اینه که یه روزی دست ایلیا کوچولومو بگیرم و باهاش برم گردش میشه برام صلوات بفرستی ک ب این آرزوم برسم؟ فکر کن اربعین پیاده بری کربلا ...چشمت از دور به یه گنبد طلایی بخوره ... دستتو بزاری رو سینه بگی ... السلام علیک یا اباعبدالله. سلام آقا جونم کاربری دست دو دوست ک ی زمانی دشمن هم بودیم اما حالا 
کاملا درک میکنم من از تو بدترم

ببین نمیدونی که من از همه کمترم براش دلم میخواد بمیرم دوسش دارم هم باید دلتنگی کنار بیام هم اینکه اذیتاش کرده منو ی آدم بی اعتماد به نفس افسرده دعا کن بمیرم دعا کن 

ببین نمیدونی که من از همه کمترم براش دلم میخواد بمیرم دوسش دارم هم باید دلتنگی کنار بیام هم اینکه اذ ...

اگه اذیتت میکنه ولش،کن همون بهتر که بره ایشالله ادم اذیت کار بمیره تو چرا بمیری

من دعا میکنم 😍🤲 به حق این وقت اذان خدا سلامتی، دلخوش، ذوق و شوق زندگی، عشق، آرامش و ثروت الهی از ...

من خیلی خدا امام حسینو دوست دارم هیچ وقت از رحمتشون از لطفشون ناامید نمیشم ولی دلم شکسته داغونم تحت فشارم

بخدا توکل کن  این دنیا فانی هست  ن شوهر میمونه ن بچه ب پدر و مادر  خدا کمکت کنه خو ...

اره عزیزم نمیدونی چه حالیم آنقدر برای این زندگی جنگیدم حاضر بود چیزی نخرم نخورم فقط دستش جلو کسی دراز نشه فقط درک کردم اندازه ارزن آدم نیستم براش خدا نگذره 

الان جدا شدید؟