یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اخه خیلی دلم شکسته خیلیی خوردم کرده بهم زور میگه بلاکم میکنه خیلی شکستم
وای دقیقا شوهر منم بلاگ میکرد وقتی عقد بودیم اخرم جدا شدیم بنداز آشغالی این جور مردا به درد نمیخورن درکت میکنم یه مدت ادم حالش بده ولی بهتره تا یه عمر حالت بد باشه
وای دقیقا شوهر منم بلاگ میکرد وقتی عقد بودیم اخرم جدا شدیم بنداز آشغالی این جور مردا به درد نم ...
میشه راهنمایم کنی
منم عقدم الان داشتم حرف میزدم میکفتم بیا بریم حداشیم عمرو جونی من رفت میگه فلان کار تا انجام نشد نمیکنم بعد بلاک کرد دلم میخواد بمیرم میگم طلاق ولی دلم به حال خودم میسوزه که شوهرم مرده مثلا نمیاد ی دلجویی کنه بگه بیا حل کنیم بیا دل تو بدست بیارم با گریه امروز اومدم ی زنگ نزد بپرسه زنده رسیدی باورکن برای غریبش شاید انجام بدم ولی من که با همه جور ساختمو سوختم نه دارم آنیش میگیرم آنقدر من امروز اشک ریختم
اره عزیزم نمیدونی چه حالیم آنقدر برای این زندگی جنگیدم حاضر بود چیزی نخرم نخورم فقط دستش جلو کسی درا ...
ن امدم قهر
بعد از بیست روز زنگ زده ب مادرم ک جواب ندادیم
منم ازش زده شدم بااینکه میمردیم برای هم
چون درسته ک عاشق هم بودیم ولی باید جلو خانوادش پشتم میبود
هر کی ی جور مشکل داره
بزرگترین آرزوی قلبیم اینه که یه روزی دست ایلیا کوچولومو بگیرم و باهاش برم گردش میشه برام صلوات بفرستی ک ب این آرزوم برسم؟ فکر کن اربعین پیاده بری کربلا ...چشمت از دور به یه گنبد طلایی بخوره ... دستتو بزاری رو سینه بگی ... السلام علیک یا اباعبدالله. سلام آقا جونم کاربری دست دو دوست ک ی زمانی دشمن هم بودیم اما حالا
ن امدم قهر بعد از بیست روز زنگ زده ب مادرم ک جواب ندادیم منم ازش زده شدم بااینکه میمرد ...
خوبه برای شما زنگ میزنه برای من مشکلاتی که مقصر خودش میندازه گردن من و طلاق میخواد یعنی من برای این آدم هیچ ارزشی ندارم خودمو خیلی تو دردسر انداختم بخاطرش از همه طرف اون کاراش فشار عصبی میاد زوم