2777
2789
عنوان

مشکل روحی روانی

389 بازدید | 33 پست

سلام برادرم 13 سالشه مارو کشتع حدود چند ماه این مشکل داره یهوی اعصبی میشه فحش های زیادی میده گریه میکنه خودشو میزنه  خودزنی فکرش همش خودکشی بهترین دکترها بردیمش بیمارستان بستری کردیم بدترشد میگه دست خودم نیست وحشتناک حالش خراب میشه میگه کسی توی سرمه چشم هام نمیببنه دارم کور میشم میگه روحم خیلی اذیته نمیتونم زندگی کنم مخام بمیرم میگه ادم هارو یه جور دیگ میببنم هرسه روز یه شخصیت پیدا میکنه یه بارم اینقد شدید بود رفتش کما دکترگفتش اگ دیرمیاوردین مرد بود فشارش همش پایه نمیدونیم چیکارش کنیم خسته شدیم خودش بدتر همش باید مراقب باشیم خودشو نکشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداش منم اینجوری بود حتی بدتر افسردگی داره شایدم به خاطر سنشه خب باهاش حرف بزنین ببرین مسافرت روحیش ...

کتک میزنه  بردیم هرچی خاسته دادیم میگه حالم خوب نمیشه این مشکل پیداکرد مدرسه نمیرع

شایدم دعاش کردن خیر ندیده ها برین باطلش کنین یه دعای واسه آروم شدنش بگیرین  ما هم گرفتیم خوب ش ...

اره چندین دعا نویس رفتیم گفتن براش دعا گرفتن هرجا رفتیم فقط اسم خاله امو گفتن چون دشمن خونیه

کتک میزنه  بردیم هرچی خاسته دادیم میگه حالم خوب نمیشه این مشکل پیداکرد مدرسه نمیرع

به نظرم از دوستاش این چیزا رو یاد گرفته نزارین با دوستاش بگردم خدای نکرده می‌ره کاره خلاف می‌کنه 

به نظرم درکش کنین شما هم تا بدتر نشه شاید کمبود محبت داره

خب حرفش چیه چی میخاد اینجوری می‌کنه 

واسه طلاقم دعا کنید ....