2777
2789
عنوان

مشکل روحی روانی

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 33 پست
اره چندین دعا نویس رفتیم گفتن براش دعا گرفتن هرجا رفتیم فقط اسم خاله امو گفتن چون دشمن خونیه

خب دیگه خودت داری میگی دعاش کردن برین باطلش کنین زودتر گناه داره 

چرا مگه با خالت،چه مشکلی دارین

واسه طلاقم دعا کنید ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه هاش جدا شد میگه چون شما نگرفتین اونا زندگیشون اینجوری شد

آهان خب به شما چه بچه هاش جدا شدن یا نه چه آدم بیربطیه ها 

واسه داداش منم گرفته بودن هر خواستگاری می‌رفتیم تا پای محضر میرفتن ولی کنسل میشد بختشو بسته بودن 

واسه طلاقم دعا کنید ....

اختلال شخصیت تجزیه ایی یا چندشخصیتی می‌تونه باشه ، ضمن اینکه اگر یک شخصیت از اتفاقات و خاطرات دیگر شخصیت ها مطلع نباشه 

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی،رزیدنت اعصاب و روان
هیچی میگن سالمه سالم عکس از مغز چشم هرچی مشاور بیمارستان اینقد دکتر رفتیم همه میگفتن سالمه

توی روانپزشکی چیزی به اسم عکسبرداری نداریم مگر برای اختلالات تروماتیک یا مشاهده نوار مغزی تماما با استفاده از مصاحبه تشخیص میدیم و بسته به مورد شما با تست های روان سنجی

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی،رزیدنت اعصاب و روان

[QUOTE=295790546]اصلان باطل نمیشع هرکارکردیم[/QUOTE

ببین این کارایی که میگم ممکنه سخت باشه ولی با توکل به خدا نتیجه قطعی داره ..مطمئن باش

اول از همه💥💥💥💥 از دعا نویس هرررر چیزی گرفتین حتی اگر به ظاهر آیات قرآن و اسامی ائمه است بندازین داخل آب روون بره همینطور کتاب علوم غریبه اگر توی خونتونه چون نمیدونی بعد از نوشتن اون کاغذ چه غلطی کرده و چه عهدی با شیاطین بسته 

بذار خیالتو راحت کنم تا وقتی ته ته دلت ذره ای امید به تاثیر کار دعا نویس داشته باشی یا توی خونت کاغذشو نگه داری  حتی اگر به ضریح امام حسین دخیل ببندی هیچ فایده ای نداره

تا زمانی که این دعاها تو خونه اس هیچ دعایی بالا نمیره 💥💥💥💥

- هر هفته یا هر ماه یه مرغ قربونی کنید گوشتشو کامل به فقیر بدین اصلا خودتون مصرف نکنین به نیت ابطال سحر و نابودی اجنه و چشم زخم و ...

- مرحله بعد تطهیر خونه اس یه خونه تکونی کنید اگر جایی نجس و کثیفه کامل پاک کنید 

- بعد خونه تکونی هر روز به شیشه اسپری آب و سرکه هر روز ۱۰ آیه الکرسی + چهار قل + جن و مزمل فوت کن بعد چهار گوشه خونه اسپری کن 

- هر روز سوره تکویر با صدای بلند بخونین به نیت ظاهر شدن و باطل کردن سحر 

-چهل روز هر روز ۷۰ تا حمد + ۷۰ تا آیات سخره توی نت سرچ کن به نیت ابطال سحر و چشم زخم بخونین 

_ به یه شیشه آب و گلاب و یه مقدار زعفرون آیه الکرسی ، چهار قل ، آیات باطل السحر  فوت کن روزی سه بار سر ساعت مشخص مثل قرص همتون بخورین 

_ هر روز بعد ناهار یا شام تو یه لیوان آب به اندازه ۱ قاشق مرباخوری نه بیشتر سرکه سفید بریزید همه بخورین 

_ سه یا هفت روز به کاسه آب آیات بالا که گفتم  + آیات باطل السحر توی نت سرچ کن فوت کن بریزن سرش اگرم بتونین باهاش غسلش بدین عالیه و تاثیر سریعتر داره فقط آب نباید توی فاضلاب بره