2777
2789
عنوان

خانومای با تجربه یه لحظه میاین

62 بازدید | 12 پست

من ۱.۲ روز دیگه باید برم عروسی

بعد به دلایلی این سری که(پشت لب) سیبیلم در اومده نمیتونم از بند استفاده کنم

دسترسی به موبر و واجبی و اینجور چیزا هم ندارم

ژیلت هم ک اصلا خوب نیس برا صورت

بعد ی چیز خونگی ک نتیجه گرفته باشین بگین (زردچوبه و وازلین و امثال اینارو امتحان کردم تاثیری نداشته)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مو ضخیم میشه مثل صورت مردا میشه

نه عزیزم نمیشه. شما وقتی با تیغ میزنی چون از ریشه نمیکنی مو رو و ریشه مو زخیم تر بالاش هست وقتی میاد بالا این حسو می‌کنی. هیچ مشکلی نداره اگر کم اینکارو بکنید تازه لایه برداری هم میشه. 

انقدر پیچیده ش نکن

مشکل ژیلت چیه حالا؟

با یه بار که اتفاقی نمیفته

من صورتم رو لیزرکردم ولی موی کرکی داره هنوز، اصلا هم از بند و جلبک .. اینا استفاده نمی کنم چون صورتم جوش میزنه. ولی ماهی یه بار تقریبا، از تیغ استفاده می کنم خیلی هم خوبه

خب یعنی اوکیه؟ زود زود در میاد درسته؟

اره چون از ریشه نمیکنه ..زود در میاد.. اما نه ضخیم شده نه لک اورده پوستم یه دونه لک هم نداره .ولی بعد از اصللح صورتم خیلی صاف و شفافه و ارایش روش عالی میشه. من حتی روز عروسیم هم صبحش قبل از ارایشگاه رفتن شیو کردم صورتمو