2777
2789
عنوان

کیا تا پای طلاق رفتن ولی با دعا زندگیشون حفظ شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1453 بازدید | 27 پست
110 تا سکه

مهریه بزاری اجرا که بیشتر باید بده  ، اگه کارمنده حقوقش رو توقیف کن یک چهارمش باید بده هرماه بهت  ، اجرت المثل بگیر کلی پوله خودش  ، نفقه باید بده اینا کلی پوله  ، بزارش تو منگنه فشار بهش بیار 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه یک چهارم حقوق  بهش فشار نمیاد ک کارمنده

عزبزم ولش کن،بزن به بی‌خیالی

اینقد نسبت بهش بی تفاوت باش تاعاحز بشه

مگه نمیگه طلاق میخواد؟؟؟؟

خوب بره درخواست طلاق هم بده!

شما هم دو سه ماه که کذشت،نفقت رو بزار اجرا

اونم زورش میاد،تمکبن نیزنه،تو هم برگرد خونت!!!!!

حالش جا بیار

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

اگر تمکین نزد چی اخه قفل در رو عوض کرده بود من مهریه ام گذاشتم اجرا

یکم که بهش فشار بیاد،همین کاررو هم می‌کنه

ببین انتظار نداشته باش همه چی تو زمان کم درست بشه،عجول نباشه

ممکن بیشتر ازیسال طول بکشه

اگه واقعا دلت طلاق نمیخواد،بلید صبور ودل گنده باشی

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

شوهرمن سیزده تومن میگیره  ، وکیلم گفت نزدیک چهار میلیون هرماه باید بده

13

عزیزم من حقوقش رو توقیف کردم برگه کسر از حقوق گرفتم یعنی چه قدر طول میکشه ک بهم یک چهارم حقوق رو بدن... 

مال شوهر منم 13 حقوق دریافتی 9 

به نظرتون یک چهارم دریافتی یعنی 9 تومن رو حساب میکنن یا 13

اگر رفت درخواست طلاق داد چی میتونه؟ قبول کنه مهریه قسطی بده 

درخواست هم داد،چه بهتر!

هم طلاق گرفتی ومیتونی مجدد ازدواج کنی،هم تااخر عمرت مهریه بگیری

مهریه در هرصورت،قسط بندی،اما فک کنم اگه مرد درخواست بده،قسط هاشمی کوتاه تر بشه،مثلا پیش قسط بیشتر بنویسن

ببین من دیدم آقا درخواست طلاق هم داده،اما تو مراحل آخر پشیمان شده

نزار عاجز بشی!

اون فقط داره،طاقچه بالا میزاره

13 عزیزم من حقوقش رو توقیف کردم برگه کسر از حقوق گرفتم یعنی چه قدر طول میکشه ک بهم یک چهارم حقوق رو ...

زمانشو نمیدونم چقدر طول بکشه ولی وکیلم گفت اگه بزاری برای من کارات سریع پیش میره تا خودت بری من راه های میانبر بلدم  ، فکر کنم با توجه به فیش حقوقی هست اون چیزی که تو حکمش زدن