2777
2789
موشک چرتو پرتو نیستا  میدونستی که تازگیا ناوشکن دنا کل کره زمینو از راه دریایی رد کرده؟ و اینق ...

خب الان چه تاثیری روی زندگی مردم میذاره موشک

همونقدر که به موشک و اینا اهمیت داده میشه باید چندین برابرش به رفاه توجه بشه 

ولی هیچی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم عزیزم اینقدره ولی به لحاظ جمعیت بیشتر محاسبه میشه که ۳۰ چهل میلیون در مقابل این همه عقب افت ...

عزیزم شما جمعیت کشور رو وقتی سرچ کنی مهاجر هارو هم حساب کرده چون تو محاسبه جمعیت یک کشور مهاجر هارو هم حساب میکنن ولی خب با متطق خودتونم پیش بریم

خب شمام افغان هارو در نظر بگیر ببین دیگه چقدر جمعیت میره بالا 

منظورتون نمیفهمم که ۳۰ ۴۰ میلیون چیزی نیست در مقابل این همه عقب افتادگی :// مگه هر کشوری که جمعیتش بیشتر باشه برند است من دارم میگم سر همین قضیه اداره کشور سخته

من دارم میگم مساحت و جمعیت کشور ما خیلس خیلی بیشتره خیلی خیلی و خب همین اداره کشورو سخت میکنه ۱۰ برابره کشور ما تازه از ۱۰ برابرم بیشتر  

😂😂نکن این کارا رو

👱‍♀️👩‍🦰🧕🦸‍♀️👰👩‍🦱👩‍🚒👩‍🎤👩‍🎨👩‍💼👩‍🍳👩‍🌾👩‍🔧👩‍🏭👩‍🎓👩👩‍⚖👩‍⚕️

هیچ توجه کردین🤔 با بی توجهی هرسال از تاریخ سالگرد🤗 مرگمون🤗 میگذریم؟ پس تغییر چیز خوبیه🎯 بشرط اینکه دیر نشه💚
خب الان چه تاثیری روی زندگی مردم میذاره موشک همونقدر که به موشک و اینا اهمیت داده میشه باید چندین ب ...

حرف من اینه کشور ما هم خیلی پیشرفت های خوبی داشته اما نشون نمیدن با اینکه ما اول انقلاب کسایی رو مثل شهید چمرانی که در امریکا در خونده شهید مطهری بهشتی ما چنین ادمای فرهیخته ای رو اول انقلاب دادیم چقدر شهید هسته ای که دانشمند های خفنی بودم داشتیم ترور شدن بعدشم ایران ۴۰ ساله که انقلاب کرده نسبت به این ۴۰ سال درسته خییییلی کم کاری داشته اما خوب پیش رفته درسته کره هم تحت استعمار ژاپن بوده اما ۷۸ ساله میگذره از استعمارشون توسط ژاپن

حرف من اینه کشور ما هم خیلی پیشرفت های خوبی داشته اما نشون نمیدن با اینکه ما اول انقلاب کسایی رو مثل ...

اگه ما چنین ادمای خفن و فرهیخته ای رو اول انقلاب از دست نمیدادیم جلو تر بودیم چند پله ادمای غلط جاشون نمی اومدن که ما از اول با کلی مشکل بیایم جلو

میدونم عزیزم اینقدره ولی به لحاظ جمعیت بیشتر محاسبه میشه که ۳۰ چهل میلیون در مقابل این همه عقب افت ...

و اینکه عزیزم توریست هارو نباید جزو جمعیت حساب کرد چون خب میرن از کشوری که بهش سفر کردن

حرف من اینه کشور ما هم خیلی پیشرفت های خوبی داشته اما نشون نمیدن با اینکه ما اول انقلاب کسایی رو مثل ...

بالاخره کره اینقدر پیشرفت کرده

ما هر سال بیشتر از سال قبل داریم تو گل فرو میریم و پسرفت میکنیم

همین پایتختی هم حساب کنیم پایتخت کره کجا و تهران کجا

حتی یه پایتخت نه حالا کل کشور

بالاخره کره اینقدر پیشرفت کرده ما هر سال بیشتر از سال قبل داریم تو گل فرو میریم و پسرفت میکنیم همی ...

اره عزیزم موافقم تا حدود زیادی

قشنگم اگه که تو طول مکالمه منظورمو بد گفتم یا خیلی بد و تند و اتشین و بد اخلاقی صحبت کردم ببخشید عزیزم❤️😘

هیع میبینی خواهر😔 😂  ولی دارم تمرین میکنم داخل عروسی فامیلمون از پله ها بیفتم شاید کسی تو یه ...

🤣🤣🤣🤣🤣ازپله؟الکی تظاهرکن پات پیچ خورده بیفتی توبغل یکیشون بعدتویک نگاه عاشق هم شیدعین فیلما