2777
2789

پسره بهم گفت ادا دختر خوبارو درنیار واقعا دلم شکست من حتی تابحال یه انگشت بهم نخورده خداروشکر گم شد رفت 

روزی از میان این همه درد اُمید می روید🧚‍♀️💗🌱🌈ماهرو۱۲💜یه دختر مهربون با قلب سفید🤍🥰تیرماهی ام خونگرم از جنس ماه ام💟🌙خدایا صدهزار بار شکرت برای همه نعمت هایی که بما داده ای😍💖💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه بهم گفتن شبیه حامله ها شدی (مجردم) فقط چاق شده بودم ولی واقعا قلبم شکست و من فقط نگاه کردم نتونستم جوابی بدم 

یا یبار خواستم پاشم یکی بشینه، بهم گفت تو که خودت چاقی

می‌سازم دوباره😍🙂
امروز فهمیدم عشقم با دوست صمیمیم رل زده:(

بمیرم 🥺🥺

منم دیشب از کسی خوشم میومد اون روی منحرفشو دیدم بلاکش کردم الان خیلی بغضیم می‌دونم آدم درستی نیست و دختر بازه و کث. یفه چیکار کنم 😕

مثل این میمونه که بچه ای و چاقو میخوای و نمیدونی برات خطر داره

یک بلوز کادو واسه یکی گرفتم پوشید وقتی بهش دادم نیم ساعت بعدش  بهش خبر دادن که پخش ماشین پسرش را دزد برده جلو درهمونجا جلوی روی خودم بلوز را در آورد به دخترش گفت بیا اینو پرتش کن نکبتی این بلوز بوده این اتفاق افتاده خیییییلی ناراحت شدم خیلی

فقط چون حرف دلم رو زدم و یه بار دربرابر حرف های بی منطقش کوتاه نیومدم بهم گفت غیرقابل تحملی

بهش گفتم چرا موقع دعوا یه جوری رفتار میکنی که انگار دشمنت روبه روته

گفت به والله که تو بزرگترین دشمنمی

درصورتی که خیلییییی دوسش داشتم و هیچ وقت هیچ بدی ای بهش نکردم

به روم نیاوردم اما هنوزم یادم نرفته دیگه بعد این برام هیچی مثل قبل نشد

راشتی داشت بهم تجاوز میشد ولی خب خالم لحظه اخر رسید ولی وقتی فامیلا فهمیدن دقیقا به چشمام نگاه کردن گفتن حتما لباست بد بوده حتما تو عشوه اومدی براش اون لحظه یادمه اصلا نمیخواستم که زنده باشم با این حرفاشون 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

رفتم در خونه خواهر ناتنیم براش نوبرونه برده بودم پسرش تو کوچه بود صداش زد گفت دم در کارت دارن صداش از تو خونه آمد کیه گفت خواهرت از تو خونه داد زد من که خواهر ندارم بعد کنجکاو آمد دم در گفت این که فلانیه اسممو گفت منم به روش نیاوردم از یک پدر بودیم مادرم زن دوم بود اما بعد از فوت همسر اول پدرم وازدواج همه بچه هاش ازدواج کرده بودن یک عمر فکر میکردم خواهریم اون لحظه خیلی دلم شکست