2777
2789
خب این که فرق گذاشتن نیس  واسه کوچیکه هم متناسب با سنش خرید لازمش انجام میشه دیگا

خب دقیقا همینه 

برا اون کوچیکه هم به وقتش میخرن 

ولی کوچیکه چون تو اون سن ضربه خورده بازم همه جا میره میگه شماها فرق میذارید😑

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

اره فرق میزارن! 

تنبیه های من از داداشم سنگین تر بود.. 

قربون صدقه های اون بیشتر بود.. 

غذا خوشمزه تره مال اون بود

قهر کن نازتو بکشن مال اون بود.. 

ما قهر میکردیم گشنه میموندیم.. 

تو خواب پتو بکش روش مال اون بود

ما از بچه گی با اینکه دختر بودیم بهمون گفتن تو بزرگ شدی دیگه و این لوس بازی ها مخصوص تو نیست! 

ولی مخصوص اون بود! 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا تو خانواده ما برعکس ب پسر بیشتر توجه میشه ما دخترا ام ک از تو جوب اب فاضلاب پیدامون کردن

خداروشکربچه های خودمم همجنس هستن وبچه های پدرومادرمم همجنسن واینجورچیزی روتاحالااحساس نکردم

خب دقیقا همینه  برا اون کوچیکه هم به وقتش میخرن  ولی کوچیک چون تو اون سن ضربه خورده بازم ...

نه من منظورم این بود که مثلا وقتی برای نوجوان گوشی خریده میشه ،همون موقع برای ۷ ساله هم مثلا میز تحریر جدید خریده میشه

حالا تو خانواده ما برعکس ب پسر بیشتر توجه میشه ما دخترا ام ک از تو جوب اب فاضلاب پیدامون کردن

تو خانواده های ماهم اینجوریع ☹️

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤عاشق شادمهرم ب امید روزی ک برم کنسرتش 😍🥰فندوق جانم به زندگیمون خوش اومدی ۱۴۰۲/۱/۱۹ فهمیدم باردارم 😍 دخترم ،دلوینم منو بابات عاشقتیم❤️دخترم 1402/9/2 بدنیا اومد و اونروز برام قشنگترین روز عمرم شد 
دقیقاا من ی داداش کوچیک داشتم مامانم خیلی بهش توجه میکرد و منو بقیه خاهر برادرام حسودیمون میشد یروز ...

واقعا هم همینه عزیزم وگرنه مگه میشه مادر و پدر بچه هاشون رو به یک اندازه دوست نداشته باشن 

نه من منظورم این بود که مثلا وقتی برای نوجوان گوشی خریده میشه ،همون موقع برای ۷ ساله هم مثلا میز تحر ...

اره این خوبه 👍 البته اگه به چشمش بیاد 😑

والا بچه های این دوره زمونه رو سر تاپاشونو طلا هم بگیری بازم راضیشون نمیکنه

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
اره فرق میزارن!  تنبیه های من از داداشم سنگین تر بود..  قربون صدقه های اون بیشتر بود..&n ...

عزیزززززززم😔😔چقدر سخت ،واقعا بعضی پدر مادرا از روی ناآگاهی از این تفاوت گذاشتن یا تعصب قدیمی پسر دوست بودن یا ....چقدر عذاب میدن به طفل معصوم ها

بله هم خودم هم همسرم به دخترم بیشتر توجه میکنیم وبه برادراش هم یاد دادم باید هوای خواهرشون رو داشته ...

با احترام باید بگم اگه منظورت اینه ک دخترت تحت هر شرایطی اولویت داره حتی اگه اشتباه کنه حق با اونه روشت نا درسته بهتر نیست بجای این توجه افراطی، احترام متقابل رو بهشون یاد بدید ک اینطور نفرت از جنس مخالف رو ضمیمه ذهن دختر و پسرات نکنی؟یکم بهش فک کن؟!بالابردن دخترت به چه قیمتی؟به قیمت زیر پا گذاشتن حقوق پسرات؟

دیگه جوری شده زبونی همه بهشون میگن به پسرتونم توجه کنین واین خیلی بده باعث اختلاف بینه بچه هاهم میشه

اینطور ک تو گفتی من احساس میکنم این پسررو از یتیم خونه اوردن' بچه بزرگه اس؟؟

رشد کردم ولي فهمیدم باید یا خودکشي بکنم یا کشته بشم