2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناخودآگاه بله توجهات همش می‌ره سمت کوچیکه

دقیقاا من ی داداش کوچیک داشتم مامانم خیلی بهش توجه میکرد و منو بقیه خاهر برادرام حسودیمون میشد یروز رفتم گفتم براچی بیشتر ب اون توجه میکنی اخه گفت چون ازتون کوچیکتره خب بچه'اس 

ولی حالا ک هممون بزرگ شدیم باهممون یجور رفتار میکنه و ب ی اندازه محبت میکنه😂😂

رشد کردم ولي فهمیدم باید یا خودکشي بکنم یا کشته بشم

فرق گذاشتن به لحاظ محبت رو ندیدم 

ولی از نظر امکانات به علت اختلاف سنی بله 

مثلا اگه شما یه بچه ی ۱۴ ساله داشته باشید و براش گوشی بخرید، اون یکی بچه که ۷ سالشه گریه کنه بگه شماها بین ما دوتا فرق میذارید منم گوشی میخوام 

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
بچه ندارم ولی در کل فکر می کنم این دروغ بزرگ پدر و مادراست که میگن همه بچه هامون یه اندازه واسمون ع ...

من سه تا پسر دارم اصلا هیچ فرقی بینشون نمی‌ذارم 

من میگم مثل خرما میمونن یکی از یکی شیرین‌تر وخوشمزتر

بچه ندارم ولی در کل فکر می کنم این دروغ بزرگ پدر و مادراست که میگن همه بچه هامون یه اندازه واسمون ع ...

مشخصه خودت زخم خورده ای😑😂من فک میکنم خیلیا اینجورین ینی اطرافم زیاد دیدم متاسفانه😑

بله هم خودم هم همسرم به دخترم بیشتر توجه میکنیم وبه برادراش هم یاد دادم باید هوای خواهرشون رو داشته باشن .به پسرام یاد دادم هزاران بار که از برابری زن و مرد بگن، بازم دختر و زن به خاطر احساسی که دارن ضعیف هستن.امروز وقتی. یاد بگیره به خواهرش احترام بزاره فردا هم یاد میگیره به زنش احترام بزاره

مشخصه خودت زخم خورده ای😑😂من فک میکنم خیلیا اینجورین ینی اطرافم زیاد دیدم متاسفانه😑

بارها از رفتارهای پدر و مادر خودم و رفتار اطرافیان با بچه هاشون اینو فهمیدم.

هیچ کسی گردن نمیگیره ولیواضحه که فرق می دن.

🌻💜🌻💜🌻
یکی ازآشناهابین دختروپسرش زیادفرق میزارن جوریکه پسرانگارمال اون خونواده نیست ودخترم شدیدالوس باراومد ...

حالا تو خانواده ما برعکس ب پسر بیشتر توجه میشه ما دخترا ام ک از تو جوب اب فاضلاب پیدامون کردن

رشد کردم ولي فهمیدم باید یا خودکشي بکنم یا کشته بشم