2777
2789
عنوان

ابروریزی جلوی خانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1510 بازدید | 88 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون وقت میگفتی خب شلوارت بوده 

بدنظرم ادم باید راحت باشه با خانواده همسر حالا دیدیشون بگو شلوارم جر خورد فکر بد نکرده باشینا . یا حرفشو شوهرت پیش بکشه 

یه همچین چیزی

همونجا میگفتی خب یه شلوار هم میگرفتی از مادر شوهرت که مثلا با شلوار پاره نری خونه

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

خیلی ناراحتم از اونموقع چیزی نخوردم فقط خجالت میکشم چکار کنم😭

خب برو تو اتاق شلوارتو در بیار واز شوهرت بخواه که چرخ کنه یا نخ وسوزن بیاره اونوقت همه میفهمم ..ولی وقتی قایمم می‌کنی خجالتم میکشی خب شاید شک کنن

همونجا به خواهرشوهری مادرشوهری کسی میگفتی اینکه بعدا ادامه بدی چندان جالب نیست

دیشب بوده الان بگه بهشون زشته مامانم میگفت تا اخر عمرت خجالت میکشی الان بگی راحت میشی خیلی بهتره

ناراحتی نداره که اصلا برای چی خجالت بکشی بخدا اصلا مسئله مهمی نیست بعدا به مادرشوهرت یا خواهرشوهرت اگر اونجا بودن بگو شلوارم پاره شد

دیگه زنگ بزنی شوهرت بگی بهشون حالی کنه صدای چاک شلوار بوده نه گوز خیلی بدتره چون هیچ کس باور نمی کنه هیچ کس   

کشش نده بعدنا یه اشاره ریزی به خشتک پارت خواهی کرد که خجالت کشیدم از شما نخو سوزن بخوام

خدایا شکرت