2777
2789
عنوان

ابروریزی جلوی خانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1512 بازدید | 88 پست
وای اره این خیلی بده ولی من یاد گرفتم چیجوری صدا میده و دوباره صداشو در میارم تا شک نکنن

فکر کن تو تا آخر مجلس همونجوری راه بری و صدا در بیاری ک بی گناهیتو اثبات کنی

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون ۱۰ درصدم رومبل چرم نشستن صدا داده 😁

اره اینم هست .کلا خدا فقط رحم کنه 🤭🙏

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
تلفنی بگو ...خودتو نخورعزیزم 

مرسی عزیزم یکمی اروم شدم .حتی از دیشب لباسای مهمونی رو جمع نکردم دارم دق میکنم .الان از نظر شما همسرم براشون توضیح بده تلفنی امروز که ناراحت شده شلوارش بوده پاره شده؟

مرسی عزیزم یکمی اروم شدم .حتی از دیشب لباسای مهمونی رو جمع نکردم دارم دق میکنم .الان از نظر شما همسر ...

بگو وای مامانجون دیشب توسالن شلوارم یهوپاره شد کاش میدوختم فلانی هم گفت به مامانم میگفتی تا کمکت کنه ...ببین اصلا به این فکر نکن که اونا چی قراره فکرکنن خودت حرف تودهنشون نزار که من خجالت کشیدم ...فقط رو این مانور بده که چرا ازتون سوزن نخ یه چرخ نخواستم که بدوزم 

ببین الان توضیح جالب نیست شوهرت بره چی بگه بعدا اگر خوهرشوهری یا مادرشوهرت بگو آره دیروز پاشدم شلوارم جر خورد حالا خندم گرفته بود نمی دونستم چکار کنم

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
ببین الان توضیح جالب نیست شوهرت بره چی بگه بعدا اگر خوهرشوهری یا مادرشوهرت بگو آره دیروز پاشدم شلوار ...

اخه یک ماه دیگه میبینمشون ؟خدایا چقد حس بدیه .خودمم میگم الان توضیح دادن شوهرم یه جوریه ولی نمیدونم چکار کنم چون دیر میبینمشون

اخه یک ماه دیگه میبینمشون ؟خدایا چقد حس بدیه .خودمم میگم الان توضیح دادن شوهرم یه جوریه ولی نمیدونم ...

ببین اگه صمیمی هستی با خواهرشوهر مخصوصا زنگ بزن بهش بگو فلانی دیروز شلوارم پاره شد خیلی ناجور شد از دیروز همش فکرم درگیر شده کسی اشتباه فکر نکنه 

اگرم صمیمی نیستی بی خیال ادامه دادنش خیلی بدتره هر فکری کردن که کردن دیگه آدمیزاده دیگه جنایت که نکردی

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
ببین اگه صمیمی هستی با خواهرشوهر مخصوصا زنگ بزن بهش بگو فلانی دیروز شلوارم پاره شد خیلی ناجور شد از ...

مرسی عزیزدلم نه راحت نیستم .حق با شماست ادامه ندم خیلی بهتره بالاخره فراموش میشه درسته؟نشه هم خب واقعا مقصر من نبودم شلوار بود