2777
2789
عنوان

بعد زایماناتون چجوری وزن کم کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 3523 بازدید | 73 پست
من شیرم نخورد تازه بعضیا با شیر دادن چاق ترم میشن

اونا خوراکشونو خیلی زیاد میکنن من مثل قبلم میخورم شیرم میدم طبیعیه لاغرتر بشم بچت اولمم تا دوهفته سینه نمیگرفت کلی تلاش کردم که شیر خودمو بخوره

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
دم داروخونه خریدی؟ ریداکتیل هم مث اونا استرس و بی‌خوابی و تشنگی و سردرد و هزار چیز دگ داره؟

تشنگی که اره باید اب فراوون بخوری هیچ عوارض دیگه ای نداره 

اینکه وزن کم میکنی چون اب زباد میخوری اصلا اب بدنت کم نمیشه فقط چربی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون دعاتو دوست داشتم انشاالله خدا به من بچه بده اصلا ۲۰۰کیلو بشم😂

ب حق علی و باب الحوائج تا محرم ناخواسته باردار شی مث من قده دیو بشی منم دقیقاااااا بعد تاسوعا عاشورا ناخواسته دقیقا پشت سر ی سقط عمد باردار شدم تا ماه نهم کارم گریه بود ولی وقتی دنیا اومد عزیز شد نذر باب الحوائج کن روز قبل از تاسوعا ی چیز پخش کن من برا ی چی دگ نذر کردم جواب داد ولی باردارم شدم ایشالا بعدشم ۲۰۰ کیلو بشی 😂من زایمان بدی داشتم یادمه تو اوج درد میگفتم خدا هرکی میگ درد زایمان شیرینه چون داری مادر میشی حامله ش کن عین دردای زایمان منو بش بده تا حالش سر جاش بیاد😂ماما همرام میگف امین دعای خیر کردی منم صد فحش میدادم ک ای نفرینه 

کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم
تشنگی که اره باید اب فراوون بخوری هیچ عوارض دیگه ای نداره  اینکه وزن کم میکنی چون اب زباد میخو ...

دم داروخونه نخریدی پس من ای قرصا حالمو ی جور مزخرف میکنهههه متنفرم چن ساعت بعدش از حال مزخرفم روانی میشم ک میرم الپرازولام میخورم ک آروم میشم

کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم
چقد مث منی توهم  منم ۹۰ کیلو ام دارم روانی میشم

چقده زاییدی؟ منم دارم روانی میشم روم نیس از خونه برم بیرون تو خانواده شوهرم برم بگن چقد چاقه چ زشت شده یا هرچی 

نه من از جای مطمین اصلش رو میگیرم واسه همینن بدون عوارض هست

تو چند خریدی؟

دم داروخونه نخریدی پس من ای قرصا حالمو ی جور مزخرف میکنهههه متنفرم چن ساعت بعدش از حال مزخرفم روانی ...

ریداکتیل قرص موثرو پرعوارضیه البته در بلند مدت و اگه طولانی مصرف کنی مثل سایر مکمل ها 

یه دوره اش نهصد تا یک میلیونه با داروهای ضدبارداری و داروهای میگرن و اعصاب تداخل داره عوارص کبدی و کلیوی درصورت مصرف طولانی مدت داره روی گیرنده های عصبی هم اثر میذازه و تنش پذیری رو زیاد میکنه و اروپا و امریکا هم جمعش کرده فقط محدوده اسیا و افریقا خصوصا خاورمیانه اجازه فروش داره و بعد قطع مصرف اشتهات به حالت قبل برمیگرده میتونی همشو سرچ کنی ببینی توهمین نی نی سایت هم تاپیک داره از سال نود توسرچ بالای سایت پیداشون کن 

البته معلومه یدونه استامینوفن هم عوارض خودشو داره بقیه داروها و  مکمل ها دیگه سهلن 

بعد تنها کارش هم جلوگیری از اشتهاست یعنی تاثیرات پیچیده متابولیکی یا تاثیر روی متابولیسم پایه نداره  خوب خودت جلوی خودتو بگیر بدون مکافات 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
اسی ی سوال...شما ک ۴۱ هفته زایمان کردی بچت کولیکی و رفلاکسیه یا ن؟ 

آره هس دختر اولمم ۴۰ هفته و ۳ روز زاییدم اینم ۴۱ هفته و ۳ روز ربطی ب اینا نداره ناصبیر ناصبیره

ب حق علی و باب الحوائج تا محرم ناخواسته باردار شی مث من قده دیو بشی منم دقیقاااااا بعد تاسوعا عاشورا ...

باور کن برای منی که یکساله منتظرم و این ماه ۱۶تا آمپول زدم دعای خیره..حاضرم همه دردهاشو به جون بخرم ولی مادر بشم

انشالله نی نی شما هم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه و قد کشیدن و موفقیت هاشو با خوشی ببینی❤️❤️❤️🌹🌹

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

الان تاثیر داره چون ۴۰ روز گذشته 

آره بزن  تازه من زود بستم چون طبیعی بودم بلافاصله بعد زایمان  اونایی سزارین هستن وبخیه دارن صبر میکنن بالاخره بخیه ها خوب میشع بعد شکمو میبندن 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭