2777
2789
عنوان

خیانت شوهر

510 بازدید | 43 پست

شوهرم به بهترین دوستم که ۱۰ ساله باهمین و رفت و آمد خانوادگی داریم پیام ابراز علاقه فرستاده.دوستم در جواب گفته هم به زنت هم به شوهر خودم میگم چی گفته تا حیثیت برات نمونه

اونم گفته خواهش میکنم نگو زندگیم خراب میشه

الان من هستم و دنیایی که رو سرم خراب شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستت به خودت گفته یا چتشونو دیدی که نوشته به زنت میگم؟ 

شوهرم این قسمتها سانسور کرده بود که ابراز علاقه کرده ،بهم گفت من به دوستت گفتم یه مدت همو نبینیم به صلاح هست.دوستم همکارم هست.صبح منو بغل کرد گفت لیاقتت نداره،گفتم چت رو می‌خوام ببینیم،بهم نشون داد

مردا چرا اینجوری شدن

خدا همرو به راه راست هدایت کنه

عزیزم شما الان تو شوکی چیزی نگو به کسی ولی از این به بعد حواست به شوعرت باشه

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
تو قبلا گفته بودی بهش پیام داده خوابتو دیدم ؟درسته؟یعنی بعد خوابش باز بهش ابراز علاقه کرده؟

اره،شاید اصلا خوابی نبوده فقط خواسته نخ میده.من اینطور فکر میکنم.نمیتونم باور کنم دیگه 

شوهرم این قسمتها سانسور کرده بود که ابراز علاقه کرده ،بهم گفت من به دوستت گفتم یه مدت همو نبینیم به ...

یعنی شوهرت اول اومد گفت همچین اتفاقی افتاده؟ خب نگفت چرا پیام داده به زنه؟

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
مردا چرا اینجوری شدن خدا همرو به راه راست هدایت کنه عزیزم شما الان تو شوکی چیزی نگو به کسی ولی از ...

من زنگ زدم به باباش گفتم.داشتم سکته میکردم.با این کار باید قید همکارا و همه دوستای قدیمیم بزنم.همکارم کل رو جلومه

یعنی شوهرت اول اومد گفت همچین اتفاقی افتاده؟ خب نگفت چرا پیام داده به زنه؟

گفتم حرفی که میزنی اصلا با عقل جور در نمیاد

چرا برای خواب بری بهش پیام بدی

گفت حماقت کردم ولی نگفت که ابراز علاقه کرده بوده اول

من که دیشب دوست پسرمو مجبور کردم کد همراه من بفرسته پرینت یک هفتشو چک کردم چوم قبلا روزی دو بار حداقل با زن داداش جوونش که تو خونشونه حرف میزد الآن منتظر بهونه ام فقط