2777
2789
عنوان

خیانت شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 43 پست
انقد تاپیک های خیانت خوندم ک انرژی منفیش برگشت سمت زندگی خودم

ربطی نداره، ذات اکثر مردا همینه، زنای بدبختی مثل من فقط همین سایتو داریم درددل کنیم. مردا فقط عطش به دست آوردن دارن. یه زنی رو بدست بیارن میرن سمت کیس بعدی.. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستام برام مثل خواهر بودن همیشه همه جور حد و مرزی هم رعایت میکردن  نه لباس بد نه رفتار جلف ...

کرم از مرداست... منم سالها دوستمو مقصر، میدونستم بعد که چتای جدیدشونو خوندم فهمیدم چقد شوهرم کثافته

ربطی نداره، ذات اکثر مردا همینه، زنای بدبختی مثل من فقط همین سایتو داریم درددل کنیم. مردا فقط عطش به ...

هیچکس جز بچه های اینجا برای درد و دل نداشتم.وقت مشاوره گرفتم برای ظهر

همه فکرم طلاقه

اره،شاید اصلا خوابی نبوده فقط خواسته نخ میده.من اینطور فکر میکنم.نمیتونم باور کنم دیگه 

اره عزیزم اصلا غیر قابل باور اخه حتی یه درصد خواب دیده باشه چه ربطی داره به طرف بگه و ازون مهم تر چه چیز مهمیه خواب که بخواد راجعش با کسی حتی تو صحبت کنه ادما هرشب ممکنه خواب چرت ببینین خود ما 

ولی کی تا حالا حتی به عزیزترین کسش گفته؟؟

شوهرت نخ داده بعدم که دیده دوستت شستش گزاشته کنار مجبور شده پیش تو ماست مالی کنه 

بچه داری؟؟