2789

عروس عموش اوایل خیلی پیام میداد از وقتی زایمان کردم دیگه قطع کرد یکی دوبارم من پیام دادم میگفت شمارت نداشتم یا گم کردم ... کله صبح حرف اون شد بعد گفتم دیگه پیام نمیده شوهرم گفت انقد نفهمی حتما یجوری برخورد کردی ک دیگه بهم زنگ نزن پیام نده   

شوهرمن ازوناس ک اهل بگو بخنده باهمه میخنده اون خانومم دوسال از من کوچیکتره ولی روابط عمومیش هزار برابر بالاتراز منه و با شوهرم خیلییی ارتباط صمیمی داشتن باهم همکار بودن ی زمانی ...برعکس من زیاد نمیتونم ارتباط بگیرمو توجم حرف نمیزنم... چکار کنم اعصابمو خورد کردو رفت سرکار .

ببخشین اما خیلی بیشعوره شوهرت

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کاش میشد دهن این به اصطلاح مردارو گل کرفت بگو زر نزنی نمیگن لالی

تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدم‌های سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.
کاش میشد دهن این به اصطلاح مردارو گل کرفت بگو زر نزنی نمیگن لالی

امضات قشنگه

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️
الان لقمه از گلوم پایین نمیره واقعا نمیدونم چرا ازون انقد دفاع کرده همیشه

شوخی نگفت ؟ منظورم لحنشه! 

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
منم بدم میاد خیلی به بعضیا نزدیک شم فقط با یسریا خیللللی گرمم مجبور نیسی مثل شوهرت باشی توجه نکن

دقیقا بخاطر همین اخلاق اون خانوم من همیشه ازش دوری میکردم ولی شوهرم اینجوری برداشت کرده

حرف اون زنه چرا باید سر صب تو خونه شما باشه ؟

هیچ زنی رو حرفشو جلو این شوهرای سست عنصرتون نزنین اینا جنبه ندارن

با خاک یکسانتون میکنن

جلوی مردای این دوره

فقط باید خودتو‌ ببری بالا و بکنی تو چشمشون

اینا از پیرزن همسایه هم ک بگین روش کراش میزنن و بشما ترجیحشون میدن و حق رو ب اون میدن