بیان بگیم چی خوشحالمون می کنه،که بعدبرای هم دعاکنیم که هرکسی به خواسته دلش برسه وخوشحال بشه.دعادرحق همدیگه ودعای دسته جمعی به اجابت نزدیکتره ووقتی برای دیگران هم دعاکنیم وخیروخوبی بخایم،حال دل خودمونم خوبترمیشه.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینکه بدون نگرانی خرید کنم اینکه کارتم هیچوقت خالی نمونه....محتاج هیچ کسی نباشم جز خدا...بتونیم قرض هامون رو بدیم ...سر شوهرم بالا باشه و بخاطر مشکلات معذرت خواهیشو نشنوم غم چشاشو نبینم.
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
این که پول برای رهن خونه جور بشه و یه خونه عالی پیدا کنیم انشالله
من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی زمین گرده (کارما)...............
اینکه حاجتام برآورده بشن و برم پابوس امام رضا...نذرهامو ادا کنم ...واقعا اینا خوشحالم میکنه...اینکه بدون ترس از آینده قدم های بعدیمو بردارم ...با خیال راحت بفکر بچه دار شدن باشیم و خانواده ای که نداشتیم رو دوتایی تشکیل بدیم...خداااایا صدای بنده ت رو میشنوی؟
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)