2777
2789

اگه ب صورت زائده خودشو نشون بده کم خطره و درمان نداره ولی قابل کنترله

عکسشو بزنید تو گوگل میاره

واکسن داره ک گرونه اسمش(گارداسیل ) هست

بیشتراز طریق رابطه جنسی منتقل میشه ب احتمال کم از استخر یا دسشویی عمومی یا اپیلاسیون هم منتقل میشه

وقتی ویروسش وارد بدنتبشه ب سختی ازبین میره فقط باید بدنتو تقویت کنی

وقتی تحویلت نمیگیرم ینی حال نمیکنم باهات.                                    پس ریپ نزن😕🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ب صورت زائده خودشو نشون بده کم خطره و درمان نداره ولی قابل کنترله عکسشو بزنید تو گوگل میاره وا ...

خب مثلا من اگه زگیل تناسلی داشته باشم چطوری خودشو نشون میده چ علائمی دارم 

ببخشید من شیو که میکنم گاهی انگار جوش میشه بعد دستکاری میکنم ، بعد مدتی پاک میشه زگیل اونجوریه؟ اخه م خیلی استخر میرم میترسم

خب مثلا من اگه زگیل تناسلی داشته باشم چطوری خودشو نشون میده چ علائمی دارم  ببخشید من شیو که می ...

نه چون مال شما ازبین میره نگران نباش احتمالا جوش باشه

بعضی وقتا علامتی نداره

وقتایی هم ک حالت زائده خودشو نشون میده ممکنه پخش هم بشه

تو گوگل بزنی عکساش میاد

الکیم استرس نگیر همین استرس باعث این میشه سیستم بدنت ضعیف بشه

نو استخر هم جایی ک کسی نشسته لبه استخر شما نشین ک منتقل نشه ب شما

وقتی تحویلت نمیگیرم ینی حال نمیکنم باهات.                                    پس ریپ نزن😕🌱
اگه ب صورت زائده خودشو نشون بده کم خطره و درمان نداره ولی قابل کنترلهعکسشو بزنید تو گوگل میارهواکسن ...

عزیزم درمان نداره واسه دکترا درمان نداره و واکسن گارداسیل برای پیشگیریه که از سن ۱۲ سال تا ۱۸ سال باید دختر پسرا بزنن،دکترا معمولا با لیزر و فیریز زگیل برمیدارن،من خودم دو سال درگیرش بودم تا اینکه با خانم دکتر آشنا شدم که یه سری دارو که مختص شرکت خودشون هست به من داد و در کمال ناباوری جواب آزمایشم منفی شده بود و دکتر آزمایشگاه شاخاش درومد که چطوری این کار کردی،چون زگیل یه ویروسه و باید از داخل بدن به صورت ریشه ای حل بشه و لیزر و فیریز سطحی رفعش میکنن ولی دوباره رشد میکنه ولی این داروی خانم دکتر فوقوالعاده بود سر چند ماه هم خودم و هم همسرم استفاده کردیم و الان بعد یک سال هیچ اثری ازشون نیست و چند بار آزمایش دادم ولی خداروشکر خوب خوب شدم خدا هرچی خانم دکتر میخواد بهش بده،پیجش میزارم clinic.hpv.karami ,شمارشون 09039772143