2777
2789
من گردنم خالیه دلم میخواد یه گردنبند بخرم ولی پولام ته کشیده دقیقا تو ارزونی طلا 😑😑😑

بآور کن منم همینطور از عید ک گرونه گوشواره واسه خودمو دخترم خریدم الان ک ارزونه اصلا پول پس‌انداز نمیشه ک ی زنجیر دلم میخواد بخرم

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بآور کن منم همینطور از عید ک گرونه گوشواره واسه خودمو دخترم خریدم الان ک ارزونه اصلا پول پس‌انداز نم ...

اصن خیلی بد وضعیتیه 😑😑

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
هیچی مث ملک نمیشه نه طلا نه پول توبانک نه ماشین فقط ملک بگیرید زمین خونه مغازه اصلاضرر نمیکنید

پولمون نمی‌رسه.فقط تونستم طلا بخرم که اونم کلی ضرر کردم.

چند سال پیش نیم سکه خریدم ۸۵۰۰ بعد ارزون شد مجبور شدم بفروشم دونه ای پنج و نیم.خدا وکیلی ظرف چند ماه قیمتش دوباره چند برابر شد.

الآنم طلا خریدم دو و ششصد دوباره ارزون شد.من که بفروشم قیمتش نجومی میشه باز

بخدا راست میگم حالا طلا ک۶ هیچی من تحلیل های اقتصاد دانهای داخلی رو هم گوش میدن از فروپاشی اقتصادی ص ...

ذخیره کن عزیزم 

چند ساله هر بار همین حرفارو میزنید و تهش هیچ

شکر ذخیره کردنتونو دیدم برنج انبار کردنتونو دیدم روغن غارت کردنتونو دیدم !!!! 

چی گیرتون میاد !!؟؟ چی بهتون میدن

اگه قحطی شد و همسایه من ذخیره نکرده بود من ذخیره هام به چه دردم میخوره !؟

شماها فقط جیب و شکم خودتونو میبینید

اما اکثر مردم با هم خوشن ، با هم میخورن ، با همم گرسنگی میکشن

فرو پاشی اقتصادی !!؟؟ اخبار امریکارو میخونی یا ایران !!؟؟

با این تحلیلا و افکار سمی تو سایت عمومی که پر از زن بارداره تز اقتصادی نده و دل مردمو خالی نکن جانم

بجاش برو مواد غذایی ذخیره کن از گشنگی نمیری !

بدو برو بدو ...

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️