2777
2789
وای دختر مردم از خنده😂😂😂😂😂😂 خیلی خوب گفتی قشنگ آبکش شدیم بازم خدا خیرش بده این مخترع آنوکسا &n ...

مرسی فدات ،♥️

عوضش فارق که بشی همه چی یادت میره 

میبینی که ارزششو داشت 🥰

امپولامو همه نگهداشتم با پسرم عکس گرفتم ازش . ۲۱۵ تا امپول شکل قلب درست کردم پسرمو گذاشتم وسطش

نوشتم : جان دلم ، برای داشتنت دلی را به دریا زدم که از اب واهمه داشت ...

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
وای خدانکنه من همیشه فوبیای این قحطی رو دارم کی قراره اتفاق بیفته ینی؟

یواش یواش اتفاق میفته بیشتر کالاها ی ما وارد میشن مثلا گندم از روسیه و اوکراین بخاطر جنگ اوکراین  این گندم قراره سخت وارد ایران بشه یا ماکارونی ذرت و روغن و وقتی محاصره اقتصادی بشیم ی سوزنم وارد و خارج نمیشه و اونوقته که کالاهای اساسی کم یاب و نایا ب میشن یا نیست یا به قیمت گزاف باید بخری این اتفاق تا پایان امسال میفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی فدات ،♥️ عوضش فارق که بشی همه چی یادت میره  میبینی که ارزششو داشت 🥰 امپولامو همه نگهدا ...

وای چه ایده قشنگی البته من پسرم‌دنیا اومده الان ۷ ماهشه😍

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
اینم یکی از چالشای زندگیمون بوده دیگه ... بعد من که جز ازمایش ازدواجم و واکسنای بچگیم اجازه ندادم ا ...

سلام عزیزم ، میگم عزیزم من سه بار سقط داشتم و یه خارج رحمی یه پسر هم دارم یه بچه دیگه می‌خوام آخری بهمن ماه باردار بودم روزی یه انوکسا هم میزدم بازم نموند برام نمی‌دونم چیکار کنم

سلام عزیزم ، میگم عزیزم من سه بار سقط داشتم و یه خارج رحمی یه پسر هم دارم یه بچه دیگه می‌خوام آخری ب ...

عزیزم 🥺

خدا پسرتو برات نگهداره

دکتر خوب فقط ، بگرد بهترین دکتری که در دسترسته پیدا کن و ازش بخواه ازمایشای کاملی بگیره ازت

درست میشه ان شالله

چررا انوکسا برا من جواب نداد

شاید به دز بیشتری نیاز داشتی

شایدم اصلا اشکال از انعقاد خون نبوده و دارو به درد تو نخورده ! باید با ازمایشای بیشتر مشکل اصلی پیدا بشه

وای چه ایده قشنگی البته من پسرم‌دنیا اومده الان ۷ ماهشه😍

به سلامتی ، تیکر داشتی گفتم شاید هنوز نیومده باشه

خدا نگهدارش باشه

به سلامتی ، تیکر داشتی گفتم شاید هنوز نیومده باشه خدا نگهدارش باشه

سلامت باشی گلم تیکر یکسالگیشه 😍😍خدا گل پسر شما رد هم برات حفظ کنه🥰🥰

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
سلامت باشی گلم تیکر یکسالگیشه 😍😍خدا گل پسر شما رد هم برات حفظ کنه🥰🥰

قربانت ، عزیزمی 

پیشاپیش تولدشم مبارک ♥️🌱🥰

قربانت ، عزیزمی  پیشاپیش تولدشم مبارک ♥️🌱🥰

ممنون مهربونم🥰🥰