2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا غلط املایی میگیری اخه بابچه نوزداد ک کولیک داره پاهاش دردمیکنه و شن کلیه داره ۲۴ساعته گریه میکنه ...

وای عزیزم چه دردی🥺 ان شاءالله به زودی خوب بشه💗🌱

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
عصبی نشو عزیزم همه چی می‌یاد پایین 

واقعا از کسایی که بخاطر سرمایه چندرغازشون ارزوی گرونی میکنن عصبی میشم

ان شالله ♥️

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
سلام عزیزم . بله

منم همین مشکل رو داشتم ۹ ماه بارداری هر شب آمپول آنوکسا زدم آخرم سزارینم پر خطر بود دکتر میگفت درمانی نداره خیلی ناراحتم یعنی اگه باز بخوام بچه دارشم باز همون روند و  آمپول کاش درمانی داشت

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

قیمت ماشین هم شنیدم اومده پایین

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

من تو ۲و۷۰۰ 

۲و۸۰۰

۲و۶۰۰ خریدم

حدود۱۶۰تومن

ولی دیدم بلندمدته

تو ۶۰۰ تومن هم خریدم الان چنده؟۲و۲۰۰

البته که خداکنه همه چی ارزون بشه که اونوقت بنفع همست.من برای بی ارزش نشدن پولمون طلا میگیرم.دست دوم و بی اجرت

دردم از یار است و درمان نیز هم
منم همین مشکل رو داشتم ۹ ماه بارداری هر شب آمپول آنوکسا زدم آخرم سزارینم پر خطر بود دکتر میگفت درمان ...

اینم یکی از چالشای زندگیمون بوده دیگه ...

بعد من که جز ازمایش ازدواجم و واکسنای بچگیم اجازه ندادم امپول بهم نزدیک بشه !! هر شب انوکسا میزدم 🥲 ...

اه دوباره باردار بشیم بازم همونه

من فاکتور ۵

انتی کاردیولیپید

انتی ترومبین

اینا مشکل جزعی داشتن ، بچم تا سه چهار ماه بیشتر نمیموند !! چه روزای تلخی بود ...

ان شالله برای دومی تجربه و صبوریمون بیشتر بشه راحت تر بگذرونیم

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
وای خدانکنه من همیشه فوبیای این قحطی رو دارم کی قراره اتفاق بیفته ینی؟

الکیه بابا.از زمان جنگ تا الان هی میگن قحطی قحطی ....ما که قحطی ندیدیم خدا رو شکر ... بعضی کاسبا برای بازار گرمی خودشون هی میگن قحطی میاد.

الکیه بابا.از زمان جنگ تا الان هی میگن قحطی قحطی ....ما که قحطی ندیدیم خدا رو شکر ... بعضی کاسبا برا ...

خداکنه.ممنون که جواب دادین

من خیلی استرس این قضیه رو میکشم الهی همه چی برای ایران و جهان ختم به خیر باشه