2777
2789
هیچ شانسی برا بچه داری ندارم دخترمم مریض اینم اینجور 😑😵‍💫🤕

خدا قوت عزیزم 

واقعا سخته

ان شاءالله هر دوشون سلامتیشون رو به دست بیارن، خدا براتون حفظشون کنه و موفقیت و خوشبختیشون رو ببینید❤

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
خداکنه.ممنون که جواب دادین من خیلی استرس این قضیه رو میکشم الهی همه چی برای ایران و جهان ختم به خیر ...

دلت روشن باشه عزیزم غصه ی هیچی رو هم نخور. تا الان که در نموندیم بعد از این هم به لطف خدا در نمی مونیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم یکی از چالشای زندگیمون بوده دیگه ... بعد من که جز ازمایش ازدواجم و واکسنای بچگیم اجازه ندادم ا ...

چقدر واقعا سخته منم دوبار سقط داشتم واقعا روزای تلخی بود خدا دیگه این سومی رو بهم بخشید خدا کمک کنه شما برا این مشکل متخصص خون نرفتتی؟ میخوام بدونم واقعا درمان نداره؟

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
وای خدانکنه من همیشه فوبیای این قحطی رو دارم کی قراره اتفاق بیفته ینی؟

این اتفاق نمیفته عزیزم نگران نشو. همیشه این شایعات هست و خیلیا احتکارمیکنن و آخرم قحطی نمیاد!!!متاسفانه همیشه گرون میشن اقلام. ولی نترس قحطی نمیشه

دردم از یار است و درمان نیز هم
2700خریدم 160میلیون شوهرم همه ی سرمایش بود خیلی ناراحتم 

عزیزم طلا باید بلند مدت بهش نگاه کنی اگه نیاز نداری نفروش من خودم کلی طلا خریدم وقتی ۱۳۰۰ بود همه میگفتن تو دیوانه ای رفتی با این قیمت خریدی 

اما وقتی طلا شد گرمی ۲/۹۰۰فروختم کلی سود کزدم در عرض یک سال

چقدر واقعا سخته منم دوبار سقط داشتم واقعا روزای تلخی بود خدا دیگه این سومی رو بهم بخشید خدا کمک کنه ...

عزیزم چطور متوجه مشکلتون شدید؟ منم سقط داشتم یه ازمایشاتی برام نوشت مشکلی نداشتن ولی نمیدونم این فاکتورو بررسی کردن یانه

دردم از یار است و درمان نیز هم
این اتفاق نمیفته عزیزم نگران نشو. همیشه این شایعات هست و خیلیا احتکارمیکنن و آخرم قحطی نمیاد!!!متاسف ...

ممنون عزیزم خیلی خوشم میاد از ادمایی مثل شما و اون دوستان دیگه که با امید حرف میزنن.خدا حفظتون کنه دل ادمو اروم میکنین😘

چقدر واقعا سخته منم دوبار سقط داشتم واقعا روزای تلخی بود خدا دیگه این سومی رو بهم بخشید خدا کمک کنه ...

من سه تا نی نی از دست دادم پسرم چهارمین بچمه 🥰

نه فقط قبل بارداری دکترمو عوض کردم فوق تخصص زنان نازایی بود دیگه خودش تشخیص داد و درمان کرد 

خدا حفظش کنه بچمو اول از خدا بعد از دکترم دارم

نه دیگه تا هر بار بخوایم بچه بیاریم همین انوکساپارین باهامون همسفره

من اون دنیا برم از خدا میخوام بهم اجازه بده مخترع و کاشف انوکساپارین رو از نزدیک ببینم ، میخوام دستاشو ببوسم

بدون انوکسا من هرگز مادر نمیشدم

و بهش بگم نمیشد قرصشو میساختی😂 سوراخ سوراخ شدیم داداش

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
عزیزم چطور متوجه مشکلتون شدید؟ منم سقط داشتم یه ازمایشاتی برام نوشت مشکلی نداشتن ولی نمیدونم این فاک ...

والا من بعد سقط دومم دیگه پیگیر نشدم  تقریبا ۲ سال بعد باز برا اقدام رفتم یه دکتر دیگه از سقط هام که گفتم یه سری آزمایش داد بعدم این مشکل رو تشخیص داد خداروشکر زود باردار شدم ولی هر شب یه آمپول میزدم ولی نمیدونم آزمایشش چی  بود اگه پیدا کنم فردا برات آزمایش رو میفرستم ببین تو آزمایشاتت همچین چیزی میبینی

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
من سه تا نی نی از دست دادم پسرم چهارمین بچمه 🥰 نه فقط قبل بارداری دکترمو عوض کردم فوق تخصص زنان نا ...

وای دختر مردم از خنده😂😂😂😂😂😂 خیلی خوب گفتی قشنگ آبکش شدیم بازم خدا خیرش بده این مخترع آنوکسا  رو نی نی گلت رو هم ببخشه بهت😍😍