2777
2789

یعنی امسال یه عالمه از دوستام رو حذف کردم

چرا ادما اینقدر وقیح شدن؟؟؟؟

یکی از دوستام با دوست پسرش قهر کرده بود من هم از وقت و انرژی خودم زدم آشتی شون کردم چون پسره خیلی التماسم رو کرد...فرداش دوستم یه رفتار خیلی بد باهام کرد منم گفتم عوض تشکرته؟؟گفت خب میل خودت بود میخواستی آشتی مون نکنی 

یا یکی ازدوستام چندین روز بود خبری ازش نبود دوبار زنگ‌زدم جواب نداد بعدا پیام دادم گفتم چرا خبری ازت نیست؟؟امروز پیام فرستاده میخواستم بهت زنگ‌بزنم ولی چون این پیام رو دادی دیگه پشیمون شدم...

اصلا پشمام ریخته احوال پرسی کردن ناراحت شدن داره؟؟

یا یکی دیگه شون یه روز اومد خونه مون فوش میداد به زور بیرونش کردیم...خیلی درحقش لطف کرده بودم جا مکان نداشت میومد خونه مون درس میخوند...شام و ناهارش باما میان وعده ش باما گاهی اوقات شباهم میموند الان سلامم نمیکنه بهم...

واقعا دوستام هیچکدوم هزار تومن ارزش نداشتن 

چرا اینجوری میشه؟؟

توی رفاقت خیلی مرام میزارم مشکلات درسی و غیره رو واسشون حل میکنم دردو دلاشون رو گوش میدم 

خواستن برن بیرون باهاشون میرم خواستن بیان خونه مون باروی باز پذیرایی میکنم... همیشه احوالشون رو میپرسم

نمیدونم چرا اینجوری میشه

واسه هرکی خاکی میشسم فکر میکنه زمینیم میشاشه رومون

ادب

دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق گفتی ولی بد گفتی 😂

لطفا درخواست دوستی ندید ! چرخ اقبال به منفعت من چرخیده ، جهان حول محور اهداف من در گردش است اراده من بر سرنوشتم غلبه و چیره است هیچ چیز مرا از رسیدن به اهدافم باز نمی دارد انسان بزدل هزاران بار می میرد اما انسان شجاع فقط یکبار طعم مرگ را می چشد اطمینان داشته باش تو آن چیزی هستی که می خواهی باشی من بر اساس رهنمود های کائنات در مسیر اهدافم پیش می روم و چیزی در جهان مرا از رسیدن به اهدافم باز نمی دارد من در مسیر خوشبختی قرار دارم و هر چه پیش می روم خوشبختیم تکمیل تر میشود سرنوشت من از آن چیزی که تصورش را کنم زیباتر نوشته شده . خداوندگار یکتا و بی همتای من مرا به سوی هر آنچه خشنود و خوب است هدایت می کند . من در پرتوی هدایت او هرگز گمراه نخواهم شد . جهان هستی هر آنچه که بخواهم به من می دهد . من لیاقت بهترین ها را دارم .

یاد بگیر صغر تا صدتو برا رفیقات نذاری !منم خیلی وقته اینو یاد گرفتم .چون خوبی از حد بگذره نادان خیال بد میکنه

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن 

اینقد بدم‌میاد یه خانم اینجوری حرف میزنه. یه ذره عفت کلام داشته باش.

عنوانتو خوندم ، دیگه رغبت نکردم پستتو بخونم

خدایا حال دلم‌را تکانی بده، هم میبینی،هم میدانی،هم میتوانی💚من ایمان دارم به اتفاقات عالی درراه مانده، معجزه ای درراه است.