2777
2789
عنوان

چققققدر من احمق بودم خدایا

73 بازدید | 2 پست

دلم گرفته شدید چقد من ساده و احمق بودم ،شدیدا نیاز دارم بیاین باهام حرف بزنید،اوایل ازدواجمون شوهرم زیاد با دوستاش میرفت بیرون یبار اخر هفته بیرون بودن من هررر چی زنگ میزدم شمارش مشغول بود بعد ک اومد گفتم با کی این همه حرف میزدی گفت ببین ممد دوست دختر داره با شماره خودش اگه زنگ بزنه زنش میفهمه واسه همین گوشی منو گرفته،بعد من یه تیکه کلام دارم همیشه به شوهرم میگم عزیزک ،یبار گوشیشو برداشتم دیدم به یکی پیام داده عزیزک کجایی ،این همون شماره بود ک خودش میگفت دوست دختره ممده ،چرا من اونقدر خر بودم ک باور کردم چرا من اینقدر ساده بودم ،دلم بحال سادگیم میسوزه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.