2777
2789
عنوان

شوهرم یکسال بوده ک منو نمی‌خواسته..

| مشاهده متن کامل بحث + 1423 بازدید | 106 پست
خوسم نمیاد ازت  تو  رو نمیخواستم بیا جدا شیم مردا خیلی رو این جملات حساسن

😭اگر دعا کنم دلش نرم میشه؟ 

به نظرتون چطور محبت هام رو ندید

مردی رو دیدی ک آنقدر مصمم باشه و بعد پشیمون بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا چه جوری زندایی تون چی کار کرد

مادرزنش شام دعوت کرد و با دخترش دوتایی قربون صدقه داییم رفتن و احترام گذاشتن و یه جوری رفتار کردن انگار که ما کنیز و برده توییم. اصلا داییم چنان نرم شد که ما گفتیم جادوش کردن وگرنه دایی منم مصر بود که طلاقش میدم و حالم از خودش و باباشو کل خانوادش به هم میخوره و ...  

آخه ما رو بلاک کرده... دیگه دیره برا دعوت کردنش

اگه خیلی دوسش داری از ته دل ی دفه دیگه خودت برو جلو برو دم درخونتون یا سرکارش باش حرف بزن ولی اگه پست زدبنظدم برو وپشت سرت هم نگا نکن مهریتو تااخر ازش بگیر 

اگه خیلی دوسش داری از ته دل ی دفه دیگه خودت برو جلو برو دم درخونتون یا سرکارش باش حرف بزن ولی اگه پس ...

بهش پیام دادم بلاکم کرد تو خیابون دیدمش صداش زدم جواب نداد در خونه باباش رفتم در باز نکردن خیلی بد جنین انگار چی کارشون کردم 

بهش پیام دادم بلاکم کرد تو خیابون دیدمش صداش زدم جواب نداد

مطمئنی کسی دیگه تو زندگیش نداره اخه تو همه زندگیا جروبحث ودعوا هست تو ی دفه دیگه سعیتو بکن اگه نشد ولش کن بدون ارزشتو نداشته