2777
2789
عنوان

شوهرم یکسال بوده ک منو نمی‌خواسته..

| مشاهده متن کامل بحث + 1421 بازدید | 106 پست
بهش پیام دادم بلاکم کرد تو خیابون دیدمش صداش زدم جواب نداد

ای بابا... یه مدت بیخیالش شو و برو به ظاهرت برس مثلا ژلی چیزی بزن تا تغییر کنی بعدش بگو بیاد برای طلاق و خودتم خیلی شاد نشون بده بذار شک کنه و فک کنه توام خوشحالی بابت طلاق. بذار تو خماری بمونه و فک کنه توام کسی رو پیدا کردی. البته خدای نکرده مدرک دستش ندیا. فقط وانمود کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنی کسی دیگه تو زندگیش نداره اخه تو همه زندگیا جروبحث ودعوا هست تو ی دفه دیگه سعیتو بکن اگه نشد و ...

نمیدونم.... شاید.... خیلی دوست دارم بدونم... همش میگم این لابد کسی رو داره ک اصلا من رو نمیبینه خدا کنه اون دختره دست از سرش برداره 

خودم حدس می‌زنم دختر عموش باشه چون زمانی ک شوهرم مجرد بود دختره ب شوهرم پیام میده بیا باهم ازدواج کنیم... دختره بزرگتر هم بوده 

بعد من شماره دختر رو حذف کردم اما اون بازم سیو کرده بود امیدوارم هیچ وقت خوشبخت نشه... 

عکس ظرف نشسته و پیام وصدام وقتی بهش توهین میکردم

مردی که یه جو عرضه و غیرت نداره که عکس ظرف نشسته زنش و صدا و پیامش موقع دعوا رو یکسال تمام جمع کرده به نظرت برمیگرده؟!

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.