2777
2789
عنوان

شوهرم یکسال بوده ک منو نمی‌خواسته..

| مشاهده متن کامل بحث + 1421 بازدید | 106 پست
والا اینایی که گفتی فراتر از آگاهی بود😣 یکی پیش من همچین حرفی بزنه میگرخم و ازش دور میشم

نه اتفاقا باهاش دوست باش ازش چیز یاد بگیر قرار نیست رو شما اجرا کنه که فرار کن اگاه نباش تا یکی روت اجرا کنه این خوبه؟؟؟

لطفا قضاوت نکنید من مرد هستم و اینجام که بهتر بتونم درک کنم خانومهارو و در زندگی و عشقی که دراینده قراره به خانومم داشته باشم از این تجارب استفاده کنم و راه اشتباه نرم و عشقمو اذیت نکنم با رفتار و سخنانم و غیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی پای دختر دیگه درمیان نیست؟ 

نمیشه با قطعیت گفت نه. ممکنه هم باشه وقتی میگی سرش تو گوشیه. تو تلاشتو بکن بنظرم  که بتونی برش گردونی و به خانوادشم محبت کن. همه راها رو امتحان کن و اگه دیدی نمیشه با یه وکیل خوب مشورت کن که توام یه داغی رو دلش بذاری

دوست من شوهرش خونه و ماشین دوستمو ازش میگیره و خیانت میکنه و میگه طلاقت میدم . دوستم یه وکیل خوب گرفت و دادگاه گفت باید همه رو برگردونی به زنت. حالا شوهر دوستم افتاد به التماس و پاچه خواری

هنش میترسم از تنهایی از خانوادم بیشتر دوستش داشتم 

انشالله ک خدا ب دلت نگا کنه برگرده ب زندگی ولی هرچی ک شد تو خودتو کوچیک نکن اینو میگم چون بچه نداری اگه بچه داشتی بت میگفتم هرجورشده بکشونش سمت خودتت من الان زندگیمو بخاطر بچه ها تحمل میکنم شوهرم هم بعد ۷سال دعوای اخری ک بامادرش کردم صداشو ظبط کردم مادرشو شناخت فکر نمیکرد درنبودش مادرش این حرفارو بم بزنه

واقعا ما زن ها آنقدر کینه ای نیستیم 

ن من  کینه ای نیستم  اگه بدونی شوهرم تو چیزی ک ب خودش ربطزنداشت چجور دعوایی با پدرم کرد وچ توهین هایی  ب خانوادم کرد اگه یکی دیگه جامن بود اصلا تحمل نمیکرد من بخاطر بچه ها تحمل کردم 

خب اونم جلو خانوادش ب سمتم حمله کرد داعم ایراد.. اما من دوستش داشتم هی میبخشیدمش

نه اینو که به اون آقا گفتم

کدوم شهری؟ تو شهر خودتون یه مشاور روانشناس معروف و خبره پبدا کن و ازش مشاوره بگیر. اونا خیلی راها بلدن 

بعدش اگه دیدی راه حل مشاور جواب نداد برو سراغ وکیل خبره 

تنها راه کوتاه اومدن همچین آدمی فقط زور و قانون و ترسه 

ن من  کینه ای نیستم  اگه بدونی شوهرم تو چیزی ک ب خودش ربطزنداشت چجور دعوایی با پدرم کرد وچ ...

هنش خودم رو سرزنش میکنم... آخه وفتی بحث مون میشد سر ی چیز کوچیک یهو بدجور پرخاشگری می‌کرد به سمتم وداد میزد

منم هر چی از دهنم درمیومد میگفتم بهش... می‌گفتم بیا جداشسم خوشم نمیاد ازت تو رو نمیخواستم و... 

اما بعدش ک آشتی میکردیم دیگه یادم میرفت... آنا انگار اون یادش نرفته

هنش خودم رو سرزنش میکنم... آخه وفتی بحث مون میشد سر ی چیز کوچیک یهو بدجور پرخاشگری می‌کرد به سمتم ود ...

شوه منم همین بود سر ی چیز خیلی پا پیش افتاده ب سمتم حمله میکرد وکتکم میزد اوایل منم مثل شما بودم جواب میدادم ولی حرفی از جدایی نمیزدم والی الان ن میذارم اروم ک شد باش حرف میزنم انشالله اگه شوهر شما هم سرش ب سنگ خورد ودوباره زندگیتونو شروع کردین سعی کن تو دعوا اصلا باش بحث نکنی چون بدتر لج میکنه بذار چند ساعت بعد باش حرف بزن