2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره

واقعا 🙄

الان من بخام یه دعا برام بنویسید این کارو میکنید 

بعد اینکه میخام بدونم کسی دعا نوشته برای زندگیم چون خیلی رو هواست زندگیم 

یه چند وقتیه 

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)  
واقعا 🙄 الان من بخام یه دعا برام بنویسید این کارو میکنید  بعد اینکه میخام بدونم کسی دعا نوشت ...

دختر جون این کارا چیه میکنی؟ چرا اعتماد می‌کنی؟ بیخیال این خزئبلات شو تا خدا بهت بچه بده و خشمش نگیره.

خدیا... آن دِه که آن بِه...🙏
دختر جون این کارا چیه میکنی؟ چرا اعتماد می‌کنی؟ بیخیال این خزئبلات شو تا خدا بهت بچه بده و خشمش نگیر ...

😐😐😐چه ربطی داره اخه مگه من گفتم برام دعا بنویسه باردار شم 

من میخام اگه میتونه 

چون میدونم که مادر شوهرم برام دعا نوشته برا همین یه چند وقته با شوهرم هر شب دعوا داریم 

الان از این بنده خدا میخام که اگه بتونه باطلش کنه 

چون اصلا من کسی نمیشناسم هیچ وقتم این کارا رو نکردم که بخوام دعا بنویسم برا کسی برا همینه اصلا نمیدونم باید به کیا بگم 

اما چون ایشون گفتن دعا نویسن میخام که اگه برام دعایی نوشته شده باطلش کنه 

چون میدونم کار مادر شوهرمه برا دامادشونم خیلی دعا میگیره حتی چند باری شده که خودم با چشم خودم دیدم که دعا گرفته داده به دومادشون

سلام عزیزم خوبی بابت تاپیک دعا نویسیتون بهتون پیام دادم اونجا نگفتم چون خیلیا یا موافقن یا مخالفن من پیش یه اقایی کار انجام دادم و واقعا عالی بوده خواستید بگید بهتون معرفی کنم

سلام عزیزم خوبی بابت تاپیک دعا نویسیتون بهتون پیام دادم اونجا نگفتم چون خیلیا یا موافقن یا مخالفن من ...

ارع حتما البته اگه کارش خوب باشع 🥺🥺