2777
2789

3 ساله باهم دوستیم و شرایطش جوری نبوده که بیاد خاستگاری الان میتونه بیاد خونوادش خیلی وقته خبر دارن ولی من ب مامان بابام هیچی نگفتم راستش دوستی با جنس مخالف و بد میدونن نمیدونم واکنششون چیه،خیلی استرس دارم  چطوری بهشون بگم؟ تاحالا تو چنین شرایطی بودید؟ چیکار کردین؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من بودم

اومدن خواسگاری ولی طوری وانمود کردن که انگار من خبر ندارم و فقط پسره دوستم داره

عشقُ کشتن گفتن دشمن😔🖤م‍‌‍‌ت‍‌ن‍‌ف‍‌رم‍‌‍‌ از وق‍‌ت‍‌ای‍‌ی ک‍ہ ی‍‌هو ب‍ی‌دل‍‌ی‍‌ل ح‍‌ال‍‌م ب‍‌د م‍‌‍‌ی‍‌ش‍ہ🥺🥺 هیچ چیز از هیچکس بعید نیست🌱.. قانون اول:به هیچ بنی بشری اعتماد نکن🖐🏼بدون تو دَووم آورُردم همه نبودتو به روم آوردن..نمردم بعده تو.. بدتم دیدمو.. بگو کدومشو به روت اوردم🥺

برید بیرون 

بعد هماهنگ کن پسرع هم بیاد مثلا اتفاقی شما رو دیدن و خوششون اومده 

با پدرت صحبت کنه 

بنظرم نگو دوستی چون همین باعث میشه اون دیدگاه اولیه خانواده سریع عوض شه

«‌ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل🐾...» 

خب میتونن به عنوان خاستگار سنتی بیان،مثلا ی جوری ماجرا رو تعریف کنید ک انگار یکی شما رو به این خانواده معرفی کرده

خدا جونم خودت کمک کن آرامش به زندگی خواهرم برگرده و دوباره باهم سه نفری تا آخر عمر خوب و خوش و خوشبخت زندگی کنن،خدای مهربونم کمک کن توی همین ماه ویزای بابام بیاد،خدا جونم خودت کمک کن منم معلم بشم،برم سرکار،یه ماشین خوبم بخرم،الهی آمین،یا جوادالائمه💔❤️❤️