2777
2789

شرایط وام بانکی ها چطوریه ؟ چند درصد کدوم بانک راحت تره ؟برای پول پیش اجاره لازم داریم ممنون میشم اگه اطلاعی درباره ی وام دارید بهم بدید 🌹

عزیزم وام ودیعه مسکن بگیر

اجاره نامه رو که کد رهگیری داشته باشه میبری بانک

باید ضامن داشته باشی ببین ضامنت کدوم بانک حقوق بگیر هست همونجا برو که راحت باشه،

۳۶ ماهه هست اقساطش با سود ۱۸ درصد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله مشکلت حل شده گلم وام ودیعه مسکن گرفتی؟ به مستأجرا میدن یه بانک آمار بگیر یا باهر کارت بانکی که کار می‌کنی اگه تراکنشش زیاد باشه وام میدن روش اما درصدشو نمی‌دونم گلم بزن گوگل شماره تماس بانک محل زندگی خودتو اگه تلفنی مشاوره بدن خوبه

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

ممنون عزیزم انشالله ،نه نگرفتم

فدات حتما پیگیر شو گلم خیلی طول نمیکشه بدن سعی کن از همه بانک ها آمار بگیری ببین کدوم ضامن بهتره ما شهرستانیم دوستم از پست بانک گرفت ضامن جواز کسب و دسته چک خواست

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه