2777
2789
عنوان

درد مچ پا و مچ دست

1506 بازدید | 7 پست

یه مدته مخصوصا صبح ها که بیدار میشم مچ پا و دستم درد داره. کسی تجربه ای داره؟ البته دخترم گاهی گیر میده روی پا بخوابونمش، حالا مچ پا بگم دردش برای اونه، ولی آخه مچ دستامم هست.

منم این دردا رو دارم آزمایش دادم نرمی استخوان دارم.

مرسی عزیزم، چه آزمایشی دادی، توی همون چکاپ معمولی که بدی معلوم میشه یا آزمایش مخصوصی باید دکتر بنویسه برام؟

بعد دارو میخوری الان؟ چی؟ بهتر شدی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم، چه آزمایشی دادی، توی همون چکاپ معمولی که بدی معلوم میشه یا آزمایش مخصوصی باید دکتر بنویس ...

چکاب معمولی.

بعد قرار بود برم تراکم استخوان ک فعلا نرفتم.

کلسیم.و امگا داد.‌فعلا در حال مصرفم.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

سلام خانومی إن شاءالله صحیح سلامت باشی، دخترم روی پوستش چند تا جای گزش پشه هست الان نزدیک به یک ماه و نیم هم هست خوب نشده دو بار دکتر بردم، خودم خیلی می ترسم سالک باشه، پوست بچه شما چی شد چی کار کردین 

سلام خانومی إن شاءالله صحیح سلامت باشی، دخترم روی پوستش چند تا جای گزش پشه هست الان نزدیک به یک ماه ...

سلام عزیزم، خودش خوب شد، ولی یک ماه اینا طول نکشید. یه متخصص پوست ببر عزیزم.