2777
2789
عنوان

دبیری دروس تخصصی هنرستان🤍💫

259 بازدید | 4 پست

چطور میتونم دبیر هنرستان بشم؟

با کنکور هنر امکانش هست برم فرهنگیان؟

ریاضی میخونم ولی نمیخوام دبیر دبیرستان باشم 

اگر چیزی میدونید در این باره برام توضیح میدین؟

اگر مشاور خوب در این زمینه سراغ دارین معرفی میکنین؟

ممنون از راهنمایی‌هاتون❤

جنگ صلح است..آزادی بردگی‌است..نادانی توانایی‌است کتاب ۱۹۸۴_جورج اورول" مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باور های قبلی آن ها را تایید می‌کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن بگیرد "استیون هاوکینگ" ...خووووووواهششش می‌کنم کتاب قلعه حیوانات رو بخونید باور کنید خیلی کوتاهه فقط بخونیید...

فکر کردید دبیر هنرستان به آسانی هستش یا هرکی به هرکیه

اتفاقاً دبیرای خوب و سختگیری انتخاب میکنن

دبیرستانی که من چند سال پیش درس میخوندم نمونه دولتی هم بودش کل معلم ها دکترای رشته ی خودشون رو داشتن و دانشگاه تدریس میکردن و دبیر ما هم بودن 

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کردید دبیر هنرستان به آسانی هستش یا هرکی به هرکیه اتفاقاً دبیرای خوب و سختگیری انتخاب میکنن دب ...

تمام دبیرای منم اکثرا اعضای هیات علمی دانشگاه های فردوسی و آزاد و الزهرا هستن😐

دوستمم با اینکه هنرستان دولتیه دبیراش اساتید هستن 

قطعا از این حرف نزدم که انسان های تحصیل نکرده تو هنرستان ها تدریس میکنن اتفاقا اساتید بهتری دارن 

منم نخواستم با پایه و اساس ضعیف به این مقام ارزشمند برسم 

قطعا وقتی این سوال رو مطرح کردم در هنر دست و مقامی دارم 

حتی به این فکر کنید ممکنه تو این زمینه شاغل باشم و کارم درحدی هست که از اون درآمدزایی میکنم 

این روش درستی برای راهنمایی نبود

جنگ صلح است..آزادی بردگی‌است..نادانی توانایی‌است کتاب ۱۹۸۴_جورج اورول" مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باور های قبلی آن ها را تایید می‌کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن بگیرد "استیون هاوکینگ" ...خووووووواهششش می‌کنم کتاب قلعه حیوانات رو بخونید باور کنید خیلی کوتاهه فقط بخونیید...
اره از طریق کنکور هنر میتونی بری 

ممنون نازنینم بابت راهنماییت❤❤