2777
2789

من مجردم بماند که کیس ازدواج ندارم😅ولی همش میگم چجور جهاز بخرم همه چی گرونن پدرم چطور بگیره تازه خودمم شاغلم ولی فک میکنم از پسش برنیام 

فک کردم و کلا از ازدواج پشیمون شدم

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید بنویسید که اندوه بشر بسیار است....،💔                                                  اگه توهم عاشق امام حسینی پس بیخیال همه تفاوتا منو تو یه اشتراک بزرگ داریم دوست من🙂❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میترسم خانوادمم بیخیال. فک کنم فک میکنن قصد ازدواج ندارم. نمیدونن تا یکسال دیگه قراره خاستگار بیاد😎

قسطی میخرن دیگه اون موقع🤔

ولی در کل همه همسنام جهیزیشون کامل آمادست منتظر شوهرن

عاشق آقای معلم♡⛔لایک نکن⛔رتبه برتر تجربی ام سوال کنکوری داری بپرس ❤
منم میترسم خانوادمم بیخیال. فک کنم فک میکنن قصد ازدواج ندارم. نمیدونن تا یکسال دیگه قراره خاستگار بی ...

اوه انقد مشتاقن؟

ما ک س تا دختریم بابام باید چی بگم بیچارست طفلی

شبا ترسیدی زل بزن از پنجرت به ماه:)
منم میترسم خانوادمم بیخیال. فک کنم فک میکنن قصد ازدواج ندارم. نمیدونن تا یکسال دیگه قراره خاستگار بی ...

من خونوادم حقوق شون به خورد و خوراکمون هم نمیرسه 

اوه انقد مشتاقن؟ ما ک س تا دختریم بابام باید چی بگم بیچارست طفلی

خیلی . تازه پز میدن به هم . نشون هم دیگه میدن و من خندم میگیره واقعیتش. ولی کار درست رو اونا میکنن قیمتا هر روز میره بالا آینده نگری خوبه

نه وظیفه ی مرد هست هرکسی خواست زن بگیره پول طلا و عروسی و جهیزیش به راه بود و ملاکای خودمون اوکیه وگرنه مجبور نیستم زن کسی بشم عرضه خرید وسیله ی خونه هم نداشته باشه

خیلی . تازه پز میدن به هم . نشون هم دیگه میدن و من خندم میگیره واقعیتش. ولی کار درست رو اونا میکنن ق ...

شوهر کردن ک پز نداره ولی خب اره

من فک کنم برم سر کار خودم باید بخرم 

شبا ترسیدی زل بزن از پنجرت به ماه:)

بنظرم ادم بابد خورد خورد طلا بخره بزاره . من ترسی ندارم فوقش طلا هامو میفروشم . بابام طلا هامو از نوزادی نگه داشته. این طلا واقعا حلال مشکلاته