2777
2789

من مجردم بماند که کیس ازدواج ندارم😅ولی همش میگم چجور جهاز بخرم همه چی گرونن پدرم چطور بگیره تازه خودمم شاغلم ولی فک میکنم از پسش برنیام 

فک کردم و کلا از ازدواج پشیمون شدم

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید بنویسید که اندوه بشر بسیار است....،💔                                                  اگه توهم عاشق امام حسینی پس بیخیال همه تفاوتا منو تو یه اشتراک بزرگ داریم دوست من🙂❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میترسم خانوادمم بیخیال. فک کنم فک میکنن قصد ازدواج ندارم. نمیدونن تا یکسال دیگه قراره خاستگار بیاد😎

قسطی میخرن دیگه اون موقع🤔

ولی در کل همه همسنام جهیزیشون کامل آمادست منتظر شوهرن

عاشق آقای معلم♡⛔لایک نکن⛔رتبه برتر تجربی ام سوال کنکوری داری بپرس ❤
منم میترسم خانوادمم بیخیال. فک کنم فک میکنن قصد ازدواج ندارم. نمیدونن تا یکسال دیگه قراره خاستگار بی ...

اوه انقد مشتاقن؟

ما ک س تا دختریم بابام باید چی بگم بیچارست طفلی

شبا ترسیدی زل بزن از پنجرت به ماه:)
منم میترسم خانوادمم بیخیال. فک کنم فک میکنن قصد ازدواج ندارم. نمیدونن تا یکسال دیگه قراره خاستگار بی ...

من خونوادم حقوق شون به خورد و خوراکمون هم نمیرسه 

اوه انقد مشتاقن؟ ما ک س تا دختریم بابام باید چی بگم بیچارست طفلی

خیلی . تازه پز میدن به هم . نشون هم دیگه میدن و من خندم میگیره واقعیتش. ولی کار درست رو اونا میکنن قیمتا هر روز میره بالا آینده نگری خوبه

نه وظیفه ی مرد هست هرکسی خواست زن بگیره پول طلا و عروسی و جهیزیش به راه بود و ملاکای خودمون اوکیه وگرنه مجبور نیستم زن کسی بشم عرضه خرید وسیله ی خونه هم نداشته باشه

خیلی . تازه پز میدن به هم . نشون هم دیگه میدن و من خندم میگیره واقعیتش. ولی کار درست رو اونا میکنن ق ...

شوهر کردن ک پز نداره ولی خب اره

من فک کنم برم سر کار خودم باید بخرم 

شبا ترسیدی زل بزن از پنجرت به ماه:)

بنظرم ادم بابد خورد خورد طلا بخره بزاره . من ترسی ندارم فوقش طلا هامو میفروشم . بابام طلا هامو از نوزادی نگه داشته. این طلا واقعا حلال مشکلاته