2777
2789
عنوان

گستاخی

145 بازدید | 4 پست

از حدیث اولیا نرم و درشت

تن مپوشان زانک دینت راست پشت

دین به معنی روش است اینجا. اگر در این مسیر  خودشناسی رفتید و آگاهید  و تمام این صحبت ها را با جانتان حس کردید، هر جایی که هستی، از درشتی و نرمی آن آدمی که تربیتت می کند، تنت را نپوشان. 

یک توی سر زدن او به هزار محبت دیگر می ارزد. این آدم نیامده که منِ تو را، این هویت فکری تو را، این منِ متورمی که به هر نوع شیطانی تبدیل شده، این را هی پر و بال بدهد که تو خوشت بیاید. 

نه از نرمی اش سوء استفاده کن و نه از درشتی اش عقب بنشین.

می گوید  قوه ی تمییزت را بالا ببر، بدون اینکه [بگویی] میگن آقای فلانی اینقدر دنبالش میکنن اینقدر معروفه ... میگن را ول کن! شمس یک ولگرد آفاقی بود. نه صاحب کرسی بود، نه صاحب مال بود و نه صاحب مدارج عالیه دانشگاهی بود. ولی وقتی قوه ی  تمییز داشته باشی، این دیگر دست توست.

این بدست توست بشنو 

وقتی چیزهای می بینی و میشنوی که  عین بهار روحت را دارد لطیف می کند. آنجا دیگر  از نرمی و درشتی نترس. نگو هی این به من برخورد....

🌾🌾🌾

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ

شمس    

ایول ایول  

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
شمس       ایول ایول    

امضات 😐😒

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امضات 😐😒

چشه نکنه اینم گستاخیع

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
نه امضات جواب من بتو بود 🤣 در اینده اگر استاد معنوی پیداش شد با این اخلاقت حتما بیخیال میشه 😪گذاش ...

اخلاق منو زیر سوال برد استاد

اوکی از درشتی ات عقب نمی نشینم