2777
2789
عنوان

جاری احمق من بیاید لطفا

8826 بازدید | 41 پست

سلام نی نی سایتی ها 

من یه جاری دارم توی یه روز باهم عروسی کردیم حالا این جاریم خیلی بلا آورد سرم حتی بچه اولم از دست اون سقط شد از بس ناراحتم میکردبخاطر اون ما رفتیم یه جای دیگه بار کردیم رفته خونه اجاره ایی خونه مونو دادیم به یکی دیگه 

بعد من رفتم باشگاه این تا شنید اومدم باشگاه سه روز اومد بعد غیب شد تا 5روز بعد چند روز امروز اومد دقیق کپ لباسام ساعتم زیر اندازی که میزارم برا تمرین آورده بود حتی رنگشون 

من قبلا مژه کاشتم این رفت کاشت 

کراتین کردم رفت 

یعنی راحت نیستم از دستش 

تو عروسیا باید همش پنهون کاری کنم که نره بخره مثل من چکارش کنم 

راهنماییم کنید توروخدا دارم دیوونه میشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما که رفتین از خونتون کاش حداقل خیلی دورتر خونه میگرفتید

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

عزیزم خب بنظرم هیچ جاری دوست نداره از جاریش تقلید بکنه خب؟ شما هم زیاد حساسی بیخیال بابا بذار شبیهت بگیره

خانوما تورو خدا واسه حل شدن مشکلاتم یه صلوات میشه بفرستید؟🥹

چه خوب که خودش هیچ سلیقه ای نداره  واز شما تقلید میکنه  

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔